VALİ DOĞAN HANGİ AKYAZI’YI ZİYARET ETTİ 19.06.2025
Sakarya Valisi Rahmi Doğan bugün Akyazı’ya geldi
Geldi gelmesine de…
Ne yaptı?
Ne gördü?
Ne değişti?
Bilen var mı?
Akyazı’da çukur çamur diz boyu, bazı mahallelerde kanalizasyon yok, kaçak yapılar göz göre göre yükseliyor. İlçemizde kamu düzeniyle ilgili onlarca sorun vatandaşın gündemindeyken, bu sorunların gündeme taşınıp taşınmadığı muamma.
Asıl sorulması gereken soru şu: Sayın Vali, bu ilçede gerçekten neler olup bittiğini biliyor mu?
Basının görevi kamuoyunun sesi olmak, yöneticilere halkın beklentisini duyurmaktır. Akyazı’da ise işini layıkıyla yapan bir basın ordusu var. Ancak ne hikmetse ne Kaymakam ne de Belediye Başkanı, bu basının varlığını Sayın Vali’ye anlatma zahmetine girmemiş görünüyor.
Eğer Sayın Vali’nin haberi yoksa, bu ilçeyi temsil eden yöneticiler ya ilçeyi tanımıyor ya da basını yok sayıyor demektir. Oysa basını yok saymak, halkın sesini yok saymaktır. Görevinin birinci şartı halka kulak vermek olan yöneticilerin, basını görmezden gelmeleri kendi görevlerini de inkâr etmeleri anlamına gelir.
Bir ilçede değişim istiyorsanız, önce gerçekleri duymak zorundasınız. Gerçekler ise sadece süslü raporlarla değil, sahada çalışan gazetecilerin objektifinden ve kaleminden öğrenilir.
Sayın Vali’ye bir önerimiz var: Bir dahaki gelişinizde sadece protokolün sunduğu sunî tabloya değil, halkın içinde yankılanan gerçek sese kulak verin. O ses, bu ilçede bir şeylerin yolunda gitmediğini haykırıyor.
Ve bu sese kulak vermek, en çok da sizin göreviniz Sayın Vali…













