✅BEKLEYİN LAĞIM DAHA YENİ PATLADI.
❌Önce meseleyi birer birer ele alalım.
❌ Ekrem'i AK Partililer değil CHP liler ispiyon ettiler. Çünkü Ekrem'e kızgınlıkları vardı. Hemde nokta şikayetler yapıldı.
❌ İleri gelen solcu gazeteciler dahi mesela Can Ataklı gibi Yılmaz Özdil gibi Barış Yarkadaş gibi gazeticeler dahi Ekrem'e cephe aldılar. Neden acaba?
❌ Ekrem'in başına gelecekleri bugün Sezgin Tanrıkulu ve geçen hafta Barış Yarkadaş ifşa ettiler. Aslında bu durumu herkes biliyordu ve bekliyordu.
❌ Ekrem yolsuzluk ve teröre destek vermekten değil de olayı siyasi olaya çevirmek için daha seçime 2,5 yıllık bir süre olmasına rağmen yangından mal kaçırırcasına aday yapılmak istendi. Kendiside hemen mitingler yapmaya başladı ki benim cumhurbaşkanım engelleniyor dedirtmek için. Burası çok önemli.
❌ Daha olay çok yeni. Bekleyip görelim diyen yok. Durun bakalım eğer savcının elinde müthiş bilgi ve belgeler olmasa hiç savcı kendini riske atar mı? Böylesine büyük bir operasyona girer mi?
❌ Para kuleleri ile ilgili video yu herhalde AK Partililer çekmedi. O video yu çeken CHP liler piyasaya sürdü. Ama suçlanan reis.
❌ Zaten filmin başlangıç noktası o para kuleleri oldu. Lakin CHP liler hiç bir zaman bu konu ile ilgili bir açıklama yapamadılar.
❌ İddia ediyorum. Birer cesur savcıda Ankara ve İzmir'de ortaya çıksa oralarda da aynı rezaletletlerin çıkacağı kanaatindeyim.
❌ Çünkü CHP demek...
Vurgun demek
Talan demek
Yolsuzluk demek. Tarih boyunca hep böyle olmuştur.
❌ Adamın diploma sahte. Esas soyadı müdafa yani soyadı da sahte. Mal varlığı sahte. Konuşmasının onda dokuzu yalan.
❌ Yahu İstanbul'da MAKARYOS heykeli yaptırdı Sultan Fatih'in de kabrine tekme attı. Daha siz ne arıyor ne bekliyorsunuz?
Bu olay dahi adamı anlatmağa yeterde artar bile.
❌Onun için bekleyin lağam daha yeni patladı. Kokular daha yeni yeni yayılmağa başladı. Göreceksiniz daha neler neler çıkacak.