AKYAZI BELEDİYESİ
Giriş Tarihi : 20-10-2023 15:36   Güncelleme : 22-10-2023 15:36

SOYKAN MUHTARLAR GÜNÜ KUTLADI

SOYKAN MUHTARLAR GÜNÜ KUTLADI

SOYKAN MUHTARLAR GÜNÜ KUTLADI

‘Tek gayemiz daha güzel bir Akyazı’

Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Tek gayemiz daha güzel bir Akyazı. Birlik ve beraberlik içinde Akyazı için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Muhtarlar Günü vesilesi ile Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. Akyazı Belediyesi Ek Hizmet Binasında düzenlenen toplantıya Başkan Soykan’ın yanı sıra Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Savaş, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Özer, Mehmet Öztürk ve Aslan Yılmaz ile muhtarlar katıldı. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Bilal Soykan, Akyazı’ya hizmet yolunda muhtarlarla her zaman omuz omuza olduklarını ifade etti.

Dört buçuk yıllık hizmet süresinde Akyazı için gerçekleştirdikleri çalışmaları tek tek anlatan Başkan Soykan, “ Tüm mahallelerimizi hizmet ile buluşturduk. Mevcut ihtiyaçları ve eksiklikleri de biliyoruz ve bu ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz. Belediyemizin tüm imkânları ile sizlerle birlik ve beraberlik içinde vatandaşlarımıza hizmet götürüyoruz, götürmeye devam edeceğiz. Tüm muhtarlarımıza çalışmalarımıza olan katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Hepinizin 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun” dedi.

Akyazı’nın daha da güzelleşmesi için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi ilk günden bugüne kadar durmadan yorulmadan çalıştık. İlçemiz için söz verdiğimiz büyük projelerimizi birer birer hayata geçirdik. Bir terminali bile yok denilen ilçemizin bugün ilçe terminali, mezbaha ve canlı hayvan borsası, bin kişilik spor salonu, gençlik merkezi, yarı olimpik yüzme havuzu, 4 yıllık fakültesi, sokak hayvanları bakımevi ve mesire alanları var. Çok daha fazlasını hak eden ilçemizi güzelleştirmeye ve değer katmaya çalışarak devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI