TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 27-07-2023 19:26   Güncelleme : 27-07-2023 20:16

SENDİKA TEMSİLCİLERİ YILDIRIM'I ZİYARET ETTİLER

SENDİKA TEMSİLCİLERİ YILDIRIM'I ZİYARET ETTİLER

Sendika temsilcileri
Akyazı medya ve basın birliği başkanı Yıldırımı ziyaret etti        
Hizmet İş Sendikası temsilcilerinden Yıldırım'a ziyaret
Akyazı Belediyesi Hizmet İş Sendikası İş Yeri Baş Temsilcisi Hasan Engin Eroğlu ve sendika temsilcileri   belediye ile süren zam görüşmeleri hakkında açıklamalarda bulundu.
Hizmet İş Sendikası İş Yeri Baş Temsilcisi Hasan Engin, beraberinde sendika temsilcileri Hasan Engineroğlu, Alparslan Bayraktar, Emre Dursun ve Savaş Ataçetin ile ziyaret ettiler
Sakarya Haber'in sahibi Ali Yıldırım ile görüşen Eroğlu ve sendika temsilcileri, belediye işçilerinin beklediği zam konusunda ki görüşmelerle ilgili süreci değerlendirdi.

İş Yeri Baş Temsilcisi Hasan Engin Eroğlu, ücret zammına ilişkin sözleşmenin en son 3 yıl önce yapıldığını belirterek; "Sözleşme 3 yıl önce yapılmıştı. O dönemde enflasyon yoktu. Şimdi enflasyon aldı başını gitti. Bizim ücretler eridi. Sözleşme gereği işçiler enflasyon artı bir puan zam alıyordu.  Ancak iyileştirmenin yapılması zorunlu oldu" dedi.

Üç yıl önce yapılan sözleşmenin devam etmesi nedeniyle iyileştirme için işçi sendikası ile işveren sendikası arasında ek protokol yapılması gerektiğini anlatan Eroğlu, şunları söyledi
"Görüşmeler sürüyor. Tamamlanmak üzere. Haftaya imzalanarak zamlı maaşlar yürürlüğe girecek.  İşçiyi memnun edecek bir rakam olacak.".

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI