AKYAZI BELEDİYESİ
Giriş Tarihi : 31-01-2023 17:14   Güncelleme : 31-01-2023 17:30

NANKÖRLÜK ETMEYİN SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİN

NANKÖRLÜK ETMEYİN  SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİN

NANKÖRLÜK ETMEYİN

SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİN

Akyazı belediyesi ile ilgili başta mahalle muhtarlarımız olmak üzere ve vatandaşlarımızdan mahallelerdeki sokaklarda ÇUKUR ve ÇAMUR şikâyetleri duyuluyordu

Ancak belediyeden basına servis edilen haberde bu şikâyetlerin doğru olmadığı izlenimi veriyor. Diğer bir değişle belediye yetkilileri bu haberle muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza bir mesaj veriyor gibi

Sokaklarımız güzelleşmeye devam ediyor

(Bugüne kadar 250 bin ton asfalt serildi)

NANKÖRLÜK ETMEYİN’ Mİ diyorlar

 

İŞTE SERVİS EDİLEN HABER

AKYAZI’NIN SOKAKLARI GÜZELLEŞMEYE DEVAM EDİYOR

Akyazı Belediyesi ilçede altyapısı tamamlanan sokakları güzelleştirmeye devam ediyor. 2023 yılında da asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam edilirken Yunus Emre Mahallesi 4074, 4062,4058 ve 4059 numaralı sokaklarda yol çizgilerinin de çizilmesi ile çalışmalar tamamlandı.

31 Mart 2019 tarihinden bugüne 250 bin ton asfalt çalışması yapılan

Akyazı’da sokaklar güzelleşmeye devam ediyor.

2023 yılında da asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam eden Akyazı Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi 4074, 4062,4058 ve 4059 numaralı sokaklarda yol çizgilerinin de çizilmesi ile çalışmalarını tamamlandı.

Altyapısı tamamlanan sokakları birer birer güzelleştirmeye devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Her şeyin en iyisini hak eden hemşerilerimiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Daha güzel bir Akyazı için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bir yandan mahalle ve sokaklarımızın altyapısını yenilerken bir yandan da çalışmaların tamamlandığı sokaklarımızı asfaltla buluşturuyoruz. Akyazı’mıza yakışan daha güzel daha modern yollar ve sokaklar inşa ediyoruz. İlçemiz genelinde bugüne kadar Büyükşehir Belediyemizle birlikte 250 bin ton asfalt attık.

2023 yılında da hedeflerimiz doğrultusunda çok çalışarak bu rakamı çok daha yukarılara çekeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI