EĞİTİM
Giriş Tarihi : 27-07-2023 13:07   Güncelleme : 27-07-2023 15:24

MUHTEŞEM BULUŞMA AKYAZI İMAM HATİP LİSESİ MEZUNLARI

MUHTEŞEM BULUŞMA  AKYAZI İMAM HATİP LİSESİ MEZUNLARI

MUHTEŞEM BULUŞMA

AKYAZI İMAM HATİP LİSESİ MEZUNLARI

23. KEZ TOPLANMANIN HEYECANINI YAŞADI.
Akyazı İmam Hatip Lisesi mezunları yardımlaşma ve dayanışma derneği tarafından organize edilen Geleneksel 23.Pilav günü Okul bahçesinde gerçekleşti.

Sunuculuğunu Akyazı Proje Kız İmam Hatip Orta Okulu müdür yardımcısı ve dernek başkan yardımcısı Murat Özdemir’in yaptığı program ilçe müftülük personeli Ahmet Bulut hocanın Açılış Kur’an-ı Kerim okumasıyla başladı.

Akimder (Akyazı imam hatip lisesi mezunları derneği başkanı) İsmail Kahya Açılış ve selamlama konuşmasında; Akimder başkanı İsmail Kahya olarak bu günkü mezun buluşması ve pilav günü programına katılan ve katılamayan tüm mezunlarımıza, mensuplarımıza ve katılan siyasilere teşekkür ederim.

Daha sonra Akyazı Belediye başkanı Bilal Soykan, İlçe milli eğitim müdürü Recep Özdemir, Emekli tarih öğretmeni İhsan Uzungüngör, Emekli meslek dersleri öğretmeni Feridun Açıldı,Emekli Coğrafya öğretmeni Şükrü Kurşun, Emekli imam Ahmet Kırlak, Önder Yönetim kurulu üyesi İzmit İmam Hatip lisesi mezunları derneği (Kihmed) başkanı Ali Küçükkeskin birer konuşma yaptılar.

23. pilav gününe 22.23 dönem Sakarya milletvekili Recep Yıldırım ve çok sayıda imim hatip mezunları Emelli öğretmenler müdürler katıldı

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI