EĞİTİM
Giriş Tarihi : 26-10-2023 18:37   Güncelleme : 26-10-2023 18:40

İNÖNÜ ORTAOKULU’NDAN "BİLGİ DOLU HER GÜN" PROJESİ

İNÖNÜ ORTAOKULU’NDAN

İNÖNÜ ORTAOKULU’NDAN

"BİLGİ DOLU HER GÜN" PROJESİ

 

Bilgi yarışmaları, toplumun genel bilgi seviyesini düzenleyebilir. Yeni bilgileri öğrenme ve mevcut bilgileri pekiştirme yeteneği tanıyabilir. Yapılan her yarışma toplumun bilinçlenmesine katkıda bulunabilir. Sonuç olarak bilgi yarışmaları eğlenceli, öğretici ve toplumsal açıdan değerlidir.

 

İnönü Ortaokulu’nda her gün yapılan “GÜNLÜK BİLGİ YARIŞMASI” ile çocuklar hem eğleniyor, hem öğreniyor. Günün sonunda ise çeşitli hediyeler ile öğrenmeye teşvik ediliyor.

 

Çalışmalar hakkında bilgi veren okul Rehber Öğretmeni Alper ŞAHİN ve Okul Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Tahsin YILMAZ: “ Günlük bilgi yarışması ile öğrencilerimize her gün bir soru soruyoruz. Bu soruların cevabını çocuklar kutuya atıyorlar. Bu şekilde çocukların bilgi seviyesini artırmaya, bilgiye ulaşmalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Günün sonunda ise çeşitli hediyeler ile ödüllendiriyoruz. Amacımız etkileşimi artırmak. Birbirleri ile bilgi alışverişinde bulunmalarını sağlamak. Okul içinde sorulan soruların konuşulmasını sağlamak”

 

Okul Müdür Yardımcısı Muhammet Ali CEYNAKLI:” Okulumuz başarıya aç bir okul. Çalışan çabalayan bir öğretmen kadromuz var. Çocuklarımız için elimizden gelen mücadeleyi gösteriyoruz. Bu tarz projelerin devamı gelecek. İnönü Ortaokulu’nu hep beraber daha iyi noktalara getireceğiz”

 

Haber; Sezai Yolcuoğlu

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI