TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 10-10-2023 17:00   Güncelleme : 11-10-2023 13:32

DELEGELER MUSTAFA BİRİNCİOĞLU DEDİ

DELEGELER MUSTAFA BİRİNCİOĞLU DEDİ

DELEGELER MUSTAFA BİRİNCİOĞLU DEDİ

Türk Kızılay Akyazı Temsilciliği olarak hizmet veren Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Tarafından 30. Mart 2023 Tarihli Toplantısında alınan kararla Kızılay Akyazı Temsilciliği Resmî Olarak Türk Kızılay Şube statüsü kazandı.

Şube statüsü kazanmasının ardından 10.10.2023 Salı günü birinci kongresini yaptı

akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirilen kongre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

daha sonra kongreye katılan 63 delegenin tamamının oyunu alan Mustafa Birincioğlu Türk Kızılay Akyazı Şubesinin ilk Başkanı olarak seçildi.

Birincioğlu, burada yaptığı konuşmada, Kızılay'ın çalışmalarına değinerek,

yeni yönetimimiz ile birlikte daha güzel çalışmalar ile üstün başarı elde edeceğimize insan ızdırabını dindirmek için her zaman ve her koşulda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimize inancımız tamdır." dedi.

Kongreye, Kızılay Genel Sekreteri Hüseyin Can, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet İşgüzar, İlçe Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ziya Cevherli, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, eski AK Parti Milletvekili Recep Yıldırım, Kızılay İl Başkanı Cevdet Koç, siyasi parti başkanları ve üyeler katıldı


 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI