BÜYÜKŞEHİR
Giriş Tarihi : 13-09-2023 18:00   Güncelleme : 14-09-2023 10:53

YÜCE “YENİ İŞ BİRLİKLERİYLE ŞEHRİMİZİ DÜNYAYA TANITMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

YÜCE “YENİ İŞ BİRLİKLERİYLE ŞEHRİMİZİ  DÜNYAYA TANITMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

YÜCE “YENİ İŞ BİRLİKLERİYLE ŞEHRİMİZİ

DÜNYAYA TANITMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Büyükşehir Belediyesi ile Moğolistan İş Kadınlar Derneği arasında iş birliği ve iyi niyet protokolü imzalandı. Başkan Yüce, “Çok kültürlü yapısıyla büyük bir zenginliğe sahip şehrimizde, yeni kültürlere alan açmak, farklı coğrafyalarda şehrimizi tanıtmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Moğolistan İş Kadınları Derneği Başkanı Zaya Ochırbat, Moğolistan İş Kadınları Türkiye Dernek Başkanı Byambasuren Ganzorig ve beraberindekileri makamında ağırladı. Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Sakarya’da bulunan heyet, Başkan Yüce ile iş birliği ve iyi niyet protokolü imzaladılar.

 

İmzalar atıldı

Başkanlık makamında imzalanan protokol sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimizin kalkınması ve gelişmesi adına pek çok çalışma gerçekleştirdik. İş birliği ile şehrimiz kültürel zenginliğine katkı sunacak adımlar attık. Bugün de Moğolistan iş dünyasından misafirlerimiz vardı. Bu kapsamda iş birliği ve iyi niyet protokolümüzü karşılıklı olarak imzaladık. Çok kültürlü yapısıyla büyük bir zenginliğe sahip şehrimizde, yeni kültürlere alan açmak, farklı coğrafyalarda şehrimizi tanıtmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Karşılıklı iş birliği

Başkan Ekrem Yüce, “Karşılıklı iş birliğine dayanan protokollerimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak imzaladığımız bu protokol sayesinde kültürler arası etkileşimi sağlayacağız. Fidan yetiştiriciliği alanında yeni fikirler geliştirecek, tecrübe paylaşımında bulunacağız. Arıcılık, mantar üretimi ve solucan gübresi konularında çalışmalar geliştireceğiz. Tarımda örnek projemiz Seracılık Mükemmeliyet Merkezi’nden hareketle akıllı seracılık alanında iş birliği yapacağız” diye konuştu.

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI