AKYAZI BELEDİYESİ
Giriş Tarihi : 01-11-2022 17:50   Güncelleme : 02-11-2022 15:18

SOYKAN’DAN MHP’YE CEVAP

SOYKAN’DAN MHP’YE CEVAP

SOYKAN’DAN MHP’YE CEVAP

Akyazı belediye başkanı Bilal Soykan Akyazı MHP ilçe teşkilatı tarafından 24.10.2022 tarihinde DOĞALGAZ’LA ilgili yapılan basın açıklamasına 01.11.2022 tarihinde Gerçekleştirilin meclis toplantısında MHP tarafından yapılan açıklamaya tatlı sert tepki göstererek cevap vermek zorunda kaldığını söyledi

Soykan konuyla ilgil yapılan görüşmeleri ve bu görüşmeler sonucunda AGDAŞ ile varılan mutabakat çerçevesinde alınan kararları hatırlattı ve DEVAM ETTİ

Belediye Başkanı Bilal Soykan,

Akyazı Belediyesi olarak 2022 yılı Nisan ayı meclis toplantısında imar planı olmayan yerlerde doğalgaz çalışması yapılabilmesi için karar aldık. Ova mahallelerimizden başlamak üzere mahallelerimize doğalgaz verilebilmesi için İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve ilçe başkanımız ile birlikte görüşmeler gerçekleştirdik. Bu görüşmeler sonrasında Alaağaç, Yağcılar, Harunusta, Hasanbey, Karaçalılık mahallelerimizde doğalgaz çalışması yapılacağını Eylül ayı olağan meclis toplantımızda açıkladık. Kamuoyunda farklı bir algı oluştu bu konuda bunun üzerine açıklama yapma gereği hissettim” dedi. 
Soykan şöyle devam etti

‘Doğalgaz için çalışmalarımız sürüyor’

Alaağaç, Yağcılar, Harunusta, Hasanbey, Karaçalılık Mahallerine 2023 yılında doğalgaz çalışmalarına başlanacağını Eylül ayında açıkladıklarını hatırlatan Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ İlçemizin ihtiyaçları doğrultusunda diğer mahallelerimize de doğalgaz verilmesi için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

 

MHH AÇIKLAMASINDA NE DEMİŞTİ

MHP'nin çabaları sonuç veriyor. Akyazı Ova Mahalleleri AGDAŞ'tan DOĞALGAZ taahhüttü aldı. MHP konunun takipçisi.

 

İl Başkanımız Sayın Ahmet Ziya Akar Bey'in öncülüğünde İlçe Başkanımız Sayın Soyhan Sofuoğlu, Belediye Meclis Üyelerimiz, Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Ahmet Savaş ve Ova Mahalleleri Muhtarlarımız ile birlikte AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir ile Doğalgaz sorunu ile ilgili görüşmelerde bulunduk.

 

Yapılan görüşmeler neticesinde AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir, Alaağaç, Yağcılar, Harunusta, Hasanbey, Karaçalılık Mahallerimize, 2023 Haziran ayına kadar Doğalgaz Hizmeti verileceğinin, diğer Ova Mahallelerimize ise altyapı yapım maliyetleri nazara alınarak 2024 ve sonrası için Plana dahil edileceğinin taahhüdünü verdi.

 

Akyazı'mıza hayırlı olsun. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu konun takipçisi olacak vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi hususunda her türlü gayreti göstereceğiz.

 

 

Bu açıklamalara bakıldığında Akyazı’da

Ak parti ve MHP arasında iletişim eksikliği mi var

yoksa

CUMHUR İTTİFAKI AKYAZI’DA UYUMLU ÇALIŞMIYOR MU? Sorusu sorulur oldu

 

Konuyla ilgil habere ulaşmak için

TIKLAYIN

https://www.akyazihalkinsesi.com/yazi/mhp-ak-partiden-rolmu-caliyor-29.html

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI