BÜYÜKŞEHİR
Giriş Tarihi : 18-09-2023 11:36   Güncelleme : 18-09-2023 11:41

HASAN ALİŞAN EKREM YÜCE'DEN ÖZÜR DİLEDİ

HASAN ALİŞAN EKREM YÜCE'DEN ÖZÜR DİLEDİ

HASAN ALİŞAN EKREM YÜCE'DEN ÖZÜR DİLEDİ

Başkan Ekrem Yüce SESOB Başkanı Hasan Alişan’ı makamında ağırladı.
Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, Büyükşehir Belediye Başkanına yönelik sözleriyle büyük tepki çekmişti.

Alişan Başkan Ekrem Yüce'yi ziyaret ederek özür diledi.

sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nin her yıl düzenlediği başkanlar toplantısında SESOB Başkanı Hasan Alişan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye yönelik tepki çeken açıklamalarda bulunmuştu.

Başkan Yüce'yi toplantıya davet ettiklerini ancak gelmediğini söyleyen Hasan Alişan'ın Başkan Yüce'ye adeta gelme dercesine davetiyeyi mesai bitiminde güvenliğe bıraktırdığı ortaya çıkmıştı.

Büyükşehir’den yapılan açıklamada ise ;

"Bahse konu olan program için davetiye toplantıdan bir gün önce kurumumuz santraline bırakılmış, Başkanımız Ekrem Yüce’nin programlarını tertip eden Özel Kalem Müdürlüğüne SESOB tarafından ulaşılmamış, davetiye ulaştırılmamıştır.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’nin davetten haberi olmamasıyla birlikte kendisiyle telefonla da bir iletişim kurulmamıştır" denilmişti.

BAŞKAN YÜCE'DEN ÖZÜR DİLEDİ

SESOB Başkanı Hasan Alişan'a STK'lar ve AK Parti tabanından sert tepkiler gelirken bugün önemli bir gelişme yaşandı. Hasan Alişan Başkan Ekrem Yüce'yi makamında ziyaret ederek özür diledi.

Başkan Yüce, ziyaretle ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında; "SESOB Başkanı Hasan Alişan’ı ağırladık. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri toplantıda sarf ettikleri sözler adına üzüntülerini ve özürlerini bildiren Sayın Alişan ile yaşanan yanlış anlaşılma hususunda görüştük.

Hepimiz bulunduğumuz görevlerin milletimiz için olduğunu biliyor; bütün gayretimizi vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmek adına kullanıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI