BÜYÜKŞEHİR
Giriş Tarihi : 08-09-2023 14:05   Güncelleme : 08-09-2023 21:41

FERIZLI’NIN ALTYAPISI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARI İLE GÜÇLENİYOR

FERIZLI’NIN ALTYAPISI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARI İLE GÜÇLENİYOR

FERIZLI’NIN ALTYAPISI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARI İLE GÜÇLENİYOR

Büyükşehir Belediyesi, kaliteli hizmet anlayışıyla yürüttüğü altyapı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Ferizli Ağacık Mahallesi’nde bulunan ve 10 bin kişilik nüfusa hizmet veren bin 800 metrelik içme suyu hattı kayıp–kaçak oranını azaltmak ve bölgeye kesintisiz içme suyu sağlamak için deplase ediliyor.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), şehrin dört bir yanında sürdürdüğü altyapı çalışmaları ile güçlü altyapı ağını yenilemeye ve genişletmeye devam ediyor. Ferizli ilçesinde başlatılan çalışmalar kapsamında tarım arazilerinden geçen ve bu nedenle yaşanan olumsuzluklara müdahalelerde gecikmelere neden olan bin 800 metrelik hat deplase ediliyor. Bölgede bulunan içme suyu deposuyla entegre şekilde Ağacık, Bakırlı, Ceylandere, Osmanağa Çiftliği, Hocaoğlu, Abdürrezzak, Kusca, Nalköy, Sarıahmetler, Teberik, Tokat, Gürpınar, Yeşilova, Büyükyanık, ve Üçoluk mahallelerine hizmet veren hat deplase çalışmalarının kalan 800 metrelik kısmında yenileme çalışmalarının tamamlanması ile kaliteli içme suyuna kesintisiz şekilde ulaşacak.

 

Bin 800 metrelik hattın bin metrelik kısmı tamam

Çalışmalarla ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada ise, “ Ağacık Mahallesi’nde devam eden çalışmalarımız kapsamında tarım arazilerinden geçen içme suyu hattımızı deplase ederek daha güçlü haliyle vatandaşlarımızın hizmetine yeniden sunacağız. Bin 800 metre toplam uzunluğa sahip hattın bin metrelik kısmında çalışmalarımızı tamamladık. 800 metrelik kısımda devam eden çalışmalarımızı da yakın zamanda tamamlayarak güçlü altyapı hattımızı bölge halkımızla yakın zamanda buluşturacağız” ifadeleri kullanıldı.

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI