BÜYÜKŞEHİR
Giriş Tarihi : 08-09-2023 13:50   Güncelleme : 08-09-2023 14:01

BÜYÜKŞEHİR BUDAKLAR’DA ASFALT ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

BÜYÜKŞEHİR BUDAKLAR’DA ASFALT ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

BÜYÜKŞEHİR BUDAKLAR’DA ASFALT ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

Büyükşehir Belediyesi asfaltsız yol kalmayacak hedefi doğrultusunda başlatmış olduğu sıcak asfalt çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Abalı Mahallesi ve Budaklar Mahallelerini kapsayan 3 bin metrelik grup yolu tamamlanarak bölge halkının hizmetine sunuldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol-Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından 16 ilçe ve şehir merkezinde programlanan sıcak asfalt çalışmalarının adresi Budaklar Mahallesi oldu. Yol-Bak ekipleri tarafından gerçekleştirilen 3 bin metrelik grup yolu 4 bin 600 kilogram sıcak asfalt kullanılarak vatandaşların Abalı ve Budaklar mahalleleri arasındaki ulaşım daha kaliteli ve konforlu hale getirildi.

3 bin metrelik güzergah

Yol-Bakım ve Altyapı Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘Sorumluluk alanımızda bulunan arterleri yeni yüzüne kavuşturuyor, vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Bu kapsamda Budaklar mahallemizde 3 bin metrelik grup yolunu 4 bin 600 ton sıcak asfalt kullanarak yeniledik. Planlamalar dahilinde çalışmalarımız devam edecek. Adapazarı ilçemize, mahallelerimize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.

 

 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI