TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 02-08-2023 16:42   Güncelleme : 02-08-2023 16:48

BELEDİYE İŞÇİLERİNE %50 ARA ZAM

BELEDİYE İŞÇİLERİNE %50 ARA ZAM

BELEDİYE İŞÇİLERİNE %50 ARA ZAM

Söğütlü  Ferizli Erenler Karapürçek belediyelerinde Hizmet iş sendikası ile yapılan görüşmelerde mutlu son

SÖĞÜTLÜ

Söğütlü Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında yapılan görüşmeler sonucunda belediye bünyesinde çalışan işçilere yüzde 50 ek zam yapıldı.

Söğütlü Belediyesi, Hizmet iş Sendikası ile yaptığı görüşmeler sonucunda belediye bünyesinde çalışan işçilere ek zam yapılması için anlaşmaya vardı

 

FERİZLİ

Ferizli Belediyesi Personel Limited Şirketi’nde çalışan işçilerin maaşlarına, Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şubesi ve Ferizli Belediyesi arasında sağlanan anlaşma ile yüzde 50 oranında bir ara zam uygulanması kararlaştırıldı.

Ara zam kararı, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ile Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şubesi Başkanı Mesut Gökdemir arasında imzalanan ek protokolle resmiyet kazandı.

 

KARAPÜRÇEK

Karapürçek Belediyesi ve Personel Şirketi ( Karbel ) ile Sendikamız arasında bir süredir devam eden ek ücret zammı görüşmelerinde imzalar atıldı. %50 oranında iyileştirme içeren ek protokolde emeği geçen başta Belediye Başkanı Sn.Orhan YILDIRIM ‘a , bürokratlarına ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

 

ERENLER

Erenler Belediyesi ( Er-Yap A.Ş. )ve Sendikamız arasında bir süredir devam eden ek ücret zammı görüşmelerinde imzalar atıldı. %60 oranında iyileştirme içeren ek protokolde emeği geçen başta Belediye Başkanı Sn.Rahmi Şengül e bürokratlarına ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

 

 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI