BÜYÜKŞEHİR
Giriş Tarihi : 21-09-2023 19:03   Güncelleme : 25-09-2023 14:10

BAŞKAN YÜCE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ: “AKYAZI’YA YENİ BİR ESER DAHA KAZANDIRACAĞIZ”

BAŞKAN YÜCE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ:  “AKYAZI’YA YENİ BİR ESER DAHA KAZANDIRACAĞIZ”

BAŞKAN YÜCE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ:

“AKYAZI’YA YENİ BİR ESER DAHA KAZANDIRACAĞIZ”

Şehrin alt ve üstyapısına kazandırılan projeleri sürekli olarak yakından takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Akyazı Ada Caddesi üzerinde devam eden içme suyu çalışmalarını inceledi. Başkan Yüce, “ Yenileme çalışmaları devam eden 5 bin 500 metrelik içme suyu hattı ile bölgeye içme suyunu kesintisiz olarak ulaştıracağız. Çalışmalar tamamlandığında Akyazı’ya yeni bir eser daha kazandırmış olacağız” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Akyazı Ada Caddesi ve Seyfeler Mahallesi arasında devam eden içme suyu hat yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. 5 bin 500 metre uzunluğundaki hat üzerinde devam eden çalışmaları inceleme esnasında Başkan Yüce’ye Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve Ak Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem eşlik etti. Ana cadde üzerinde devam eden projenin bölgedeki hareketliliği olumsuz etkilememesi için SASKİ ekipleri çalışmalarını etaplar halinde ilerletiyor. Yakın zamanda tamamlanacak proje ile bölgenin su sorunları ortadan kaldırılırken aynı zamanda kayıp ve kaçak oranı da minimum seviyeye indirilecek.

 

Büyükşehir’den Akyazı’nın altyapısına hizmet çıkartması

Akyazı’nın altyapısına çok ciddi yatırımlar yaptıklarını söyleyen Başkan Yüce, “ Hizmet konusunda hiçbir ilçemizi geri bırakmadığımız gibi Akyazı’ya da gerekli önemi gösterdik. Öncelikli ihtiyaçlarını gözettiğimiz ilçemizi peşi peşine Büyükşehir Belediyemizin hizmetleri ile buluşturduk. Bölgede bulunan Akyazı İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’nde tamamladığımız çalışmalar ile tesisi Akyazı’nın gelecek nüfus artışına dahi hazır hale getirdik. Aynı zamanda ilçemizin muhtelif noktalarında kısa sürede tamamladığımız projeler ile Akyazı’ya yeni içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları kazandırdık” dedi.

 

5 bin 500 metrelik hattın 2 bin 200 metrelik kısmı tamam

Başkan Yüce, “ Akyazı’da yakın zamanda başlattığımız içme suyu hat yenileme çalışmaları ile uzun yıllardan beri süre gelen bir problemi daha çözüme kavuşturacağız. 5 bin 500 metre uzunluğundaki hat üzerinde devam eden çalışmaların 2 bin 200 metrelik kısmı ekiplerimiz tarafından tamamlandı. Biz bir işe başlarken o işin tüm detaylarını düşünüyor ve bölge esnafımızla, vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunmaktan çekinmiyoruz. Özellikle Ada Caddesi üzerinde yaya ve araç trafiği oldukça fazla. Bu yüzden ilçemize yeni bir proje kazandırırken kimsenin olumsuz şekilde etkilememesi için çalışmalarımızı mesai saati gözetmeden etaplar halinde yürütüyoruz. Böylelikle kısa süre içerisinde yenilemeyi planladığımız hat ile Akyazı’ya yeni bir eser daha kazandırmış olacağız” ifadelerinde bulundu

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI