BÜYÜKŞEHIR’DEN BOSNA CADDESI’NE TRAFİK GÜVENLİĞİ

BÜYÜKŞEHİR - 11-10-2023 17:03 1355 kez okundu.

BÜYÜKŞEHIR’DEN BOSNA CADDESI’NE  TRAFİK GÜVENLİĞİ

BÜYÜKŞEHIR’DEN BOSNA CADDESI’NE

TRAFİK GÜVENLİĞİ

Ulaşımda maksimum memnuniyeti, güveni ve konforu sağlamak amacıyla çalışmalarına devam eden Büyükşehir, gece mesaisi yaptığı Saraybosna Caddesi’nin çehresini değiştirdi ve trafik güvenliğini en üst seviyeye çıkardı.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi trafikte güvenliği artırmak ve sürücülere daha konforlu bir sürüş deneyimi sunmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Saraybosna Caddesi bölgesinde yol çizgi çalışmaları gerçekleştirildi.

 

Ekipler gece saatlerinde çalıştı

Şehrin en işlek caddelerinden biri olan Saraybosna Caddesi’nde yol çizgileri aşınmış, görünemez hale gelmişti. Büyükşehir ekipleri tarafından yol çizgileri hummalı bir çalışmayla yenilendi.

 

Gece boyu çalıştılar

Estetik görünüme kavuşan Saraybosna Caddesi’nde trafik güvenliği en üst seviyeye çıkarken Büyükşehir ekipleri bölge ulaşımını aksatmamak adına çalışmalarını gece saatlerinde gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise ulaşımda maksimum memnuniyeti, güveni ve konforu sağlamak amacıyla şehir genelinde gece gündüz demeden çalışmaların yürütüldüğü ifade edildi.

 

 

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
SAPANCA’DA ULUŞIM SORUNU ÇÖZÜLÜYOR 22.06.2026

SAPANCA’DA ULUŞIM SORUNU ÇÖZÜLÜYOR 22.06.2026

22-06-2026 - BÜYÜKŞEHİR

BAŞKAN ALEMDAR, “AKYAZI VE HENDEK’TE 135 KİLOMETRELİK İÇME SUYU HATTI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR”17.06.2027

BAŞKAN ALEMDAR, “AKYAZI VE HENDEK’TE 135 KİLOMETRELİK İÇME SUYU HATTI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR”17.06.2027

17-06-2026 - BÜYÜKŞEHİR