Ülke Postası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şefik Arman Anjiyo Olacak
Ülke Postası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şefik Arman, aylar önce Eskişehir’de geçirdiği sağlık rahatsızlığının ardından geçtiğimiz cumartesi günü İstanbul’da benzer şikâyetlerin tekrarlaması üzerine hastaneye başvurdu.
Edinilen bilgilere göre Arman, rahatsızlığının yeniden nüksetmesi üzerine İstanbul’daki Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde ilk muayeneden geçirildi. Burada yapılan ilk değerlendirmelerin ardından ileri tetkik ve kontroller için takibe alındı.
Bugün ise Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirilen muayene ve incelemeler sonucunda doktorlar tarafından anjiyo yapılmasına karar verildi. Sağlık durumunun yakından takip edildiği öğrenilen Arman’ın gerekli tıbbi müdahalelerinin uzman hekimler gözetiminde sürdürüleceği belirtildi.
Basın camiasında uzun yıllardır görev yapan ve yayıncılık faaliyetleriyle tanınan Şefik Arman’ın yaşadığı sağlık sorunu, meslektaşları ve sevenleri tarafından da yakından takip ediliyor.
*****
Sayın Şefik Arman’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Yüce Allah’tan kendisine acil şifalar ve en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.















