TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 14-01-2024 13:03   Güncelleme : 14-01-2024 23:19

YILDIRIM BASINLA BİR ARAYA GELDİ

YILDIRIM BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Abdullah Taha Yıldırım gazetecilerle bir araya geldi

AK Parti Akyazı Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Taha Yıldırım, basın mensuplarıyla buluştu.

Akyazı'da gerçekleşen önemli buluşmada, AK Parti Akyazı Belediye Başkan aday adayı Abdullah Taha Yıldırım, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Toplantıya Akyazı Medya Basın Birliği Başkanı ve Sakarya Haber İmtiyaz Sahibi Ali Yıldırım, Anadolu Ajansı Akyazı Temsilcisi ve Akyazı Haber Yayın Yönetmeni Abdulkerim Çalışkan, Akyazı Havadis İmtiyaz Sahibi Ömer Dere, Akyazı Halkın Sesi İmtiyaz Sahibi Ali Şanlı, Akyazı24 İmtiyaz Sahibi Ayhan Arslan, Akyazı FM İmtiyaz Sahibi Hüseyin Yazıcı, Karapürçek Anadolu Ajansı Temsilcisi Mine Yıldırım, Akyazı Meydan İmtiyaz Sahibi Hasan Güler, Gazeteci Ferhat Sağlam ve Akyazı Haber Haber Editörü Büşra Demircan katıldı.

Abdullah Taha Yıldırım, konuşmasında şunları dile getirdi: "Davetimize katıldığınız için teşekkür ederim. Birlikte önemli bir sürece giriştik ve eğer görev verilirse, bu görevi başarmak için elimizden geleni yapacağız. Bu buluşma vesilesiyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü tebrik ediyorum. Basının toplum için kritik bir rolü olduğunu biliyoruz. Basınımız Halkın istek talep ve şikayetlerini siyasilere ve bürokrasiye ulaştırmada önemli bir köprü görevi görmektedir.

Eleştirilere açığız, çünkü başarı, eleştirinin bir parçasıdır. Eleştiriye açık ve ortak akıl ile çalışma kültürüne hazırız. Gelecekteki başarılarımızı şekillendirecek olan bu süreçte birlikte daha güçlü adımlar atacağımıza inanıyor. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum."

Gazeteciler Adına konuşan Ali Şanlı ziyaretten dolayı teşekkürlerini dile getirerek ilçenin eksikliklerinden ve yapılması gereken hizmetlerden bahsetti .


Abdullah Taha Yıldırım gazetecilerle bir araya geldi

 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI