TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 26-11-2023 14:13   Güncelleme : 26-11-2023 14:56

UMUT ÖZTÜRK MHP’DEN MECLİS ÜYELİĞİ ADAY ADAYI

UMUT ÖZTÜRK MHP’DEN MECLİS ÜYELİĞİ ADAY ADAYI

UMUT ÖZTÜRK MHP’DEN MECLİS ÜYELİĞİ ADAY ADAYI

MHP’DE belediye meclis üyeliği için aday adaylık başvuruları devam ediyor

Umut Öztürk Akyazı Belediyesi Meclis üyeliği için aday adaylık başvurusunu yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı İlçe Başkan Yardımcısı Kemalettin Öztürk'ün oğlu Umut Öztürk Akyazı Belediyesi Meclis üyeliği için aday adaylık başvurusunu yaptı. MHPMAkyazı İlçe Başkanlığı'nda Meclis üyeliği aday adaylığı başvuruları devam ediyor. İlçe Başkan Yardımcısı Kemalettin Öztürk'ün oğlu 24 yaşındaki Umut Öztürk Akyazı Belediyesi Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı. İlçe teşkilat binasında gerçekleşen başvuru töreni İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu'nun konuşmasıyla başladı. Sofuoğlu " Partimizde Meclis üyeliği aday adaylığı başvuruları geçtiğimiz günlerde başladı.

Bu akşam başvurusunu yapacak olan Umut Öztürk'ün aramıza katılmasından dolayı çok mutluyum. Genç yaşına rağmen bu yolda bizimle olduğu için ayrıca tebrik ediyorum. Aynı zamanda destek için gelerek bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza teşekkür ederim "dedi. Aday adaylığı başvurusunu yapan Umut Öztürk ise; "Öncelikle ailem, yakınlarım ve dostlarıma bugün yanımda oldukları için teşekkür ederim.

akyazı için çıkmış olduğum bu yol hayırlara vesile olur inşallah" diye konuştu. Umut Öztürk kimdir?

Umut Öztürk 24 yaşında olup Yeditepe Üniversitesi'nde İngilizce Uluslararası Ticaret bölümünden mezun oldu. Yoğun katılımın olduğu toplantı yapılan başvurunun ardından son buldu.

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI