TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 29-03-2024 14:11   Güncelleme : 29-03-2024 14:14

TOYOTA BOSHOKU TÜRKIYE, ‘EN İYİ İŞVEREN’ OLARAK ÖDÜLLENDİRİLDİ

TOYOTA BOSHOKU TÜRKIYE,  ‘EN İYİ İŞVEREN’ OLARAK ÖDÜLLENDİRİLDİ

TOYOTA BOSHOKU TÜRKIYE,

‘EN İYİ İŞVEREN’ OLARAK ÖDÜLLENDİRİLDİ

Otomotiv koltuk ve iç döşeme parçaları alanında faaliyet gösteren ve Sakarya’nın en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan Toyota Boshoku Türkiye, insan kaynakları politikalarındaki başarılı stratejileri ve yenilikçi uygulamalarıyla Top Employers Enstitüsü® tarafından ‘En İyi İşveren’ sertifikasına layık görüldü.

Toyota Boshoku Türkiye, insan odaklı kurum kültürüyle bir başarıya daha imza attı. Toyota Boshoku Türkiye, dünya çapında şirketlerin işe alım, liderlik gelişimi, yetenek yönetimi ve çalışma ortamı gibi alanlarda üstün performans sergilemesini ölçen bağımsız araştırma kuruluşu Top Employers Enstitüsü tarafından her yıl gerçekleştirilen En İyi İşveren Araştırması’nın 2023 yılı sonuçları kapsamında en iyi işveren statüsü elde etti.

En İyi İşveren Ödülü’nü (Top Employer) almaktan gurur duyduğunu belirten Toyota Boshoku Türkiye Başkanı Hakan Konak, “Uluslararası alanda tanınmış bağımsız bir kuruluş tarafından ‘En İyi İşveren’ olarak tescil edilmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Türkiye’de yalnızca 30 kuruluşun elde ettiği bu başarı, en önemli paydaşımız olan çalışanlarımızı merkeze alan politikalarımızın doğruluğunu teyit etmektedir. İnsan odaklı ve güven temelli olan kurum kültürümüzü her zaman daha yukarılara taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Top Employers Enstitüsü®, her yıl İnsan Kaynakları politikaları ve çalışanlara yönelik uygulamaları aracılığıyla çalışanlarını ilk sıraya koymaya odaklanan kurumları sertifikalandırıyor. 122 ülkede, 2 bin 200’den fazla işveren arasından, en iyi insan kaynakları uygulamaları anket sonuçlarına göre en iyileri belirliyor. “En İyi İşveren” sertifikası almak, bir kuruluşun daha iyi bir iş dünyasına olan bağlılığını ve bunu en iyi insan kaynakları politikaları aracılığıyla sergilediğini gösteriyor.

 

Detaylı bilgi için;

Hande Tunçel – Soylu ve Cengiz Danışmanlık / 0530 549 45 07 / hande.tuncel@soylucengiz.com.tr

Münevver Tıfıl – Soylu ve Cengiz Danışmanlık / 0535 040 69 41 / munevver.tifil@soylucengiz.com.tr

 

 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI