EĞİTİM
Giriş Tarihi : 02-11-2022 10:51   Güncelleme : 02-11-2022 10:55

ŞÜKRÜ KURŞUN VEDA ETTİ

ŞÜKRÜ KURŞUN VEDA ETTİ

ŞÜKRÜ KURŞUN VEDA ETTİ

Akyazı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde görev yapan 35 yıllık eğitimci Müdür Yardımcısı Şükrü Kurşun emekli oldu.

Şükrü Kurşun'un okuldaki son gününde mesai arkadaşları, öğrencileri, okul idaresi ve AKİMDER tarafından uğurlama merasimi tertip edildi.

İdareci ve öğretmen arkadaşlarının kendisi hakkındaki duygu yüklü konuşmalarının ardından söz alan Şükrü Kurşun;

"Vedalaşmanın dünyanın en zor işi olduğunu düşünüyorum. Her doğan güneşin bir batışı vardır, tıpkı insan hayatı gibi. Hiç silinmeyecek hayaller ve anılar bırakarak yıllardır sürdürdüğüm bu kutsal mesleği genç öğretmenlerimize bırakmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum. Size naçizane son nasihatlerim;

İdareci öğretmenlerinizi sevin, büyük başarılara ancak el ve gönül birliği ile ulaşılır. Sizlerden çok çalışmanızı istiyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir ise ; "Bir dönem birlikte çalıştık, yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine hem bir dönem mesai arkadaşı olarak hem de ilçe milli eğitim adına şükranlarımızı sunar emeklilik hayatında başarılar diliyoruz" diye konuştu.

AKİMDER Başkanı İsmail Kahya da hizmetlerinden ötürü Şükrü Kurşun'a plaket takdim ederken okul idaresi de; "Kendisine camiamıza olan hizmetlerinden dolayı Teşekkür ederiz. Bundan sonraki hayatında kendisine sağlık sıhhat ve afiyet dileriz" dediler.

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI