AKYAZI BELEDİYESİ
Giriş Tarihi : 04-01-2024 11:45   Güncelleme : 04-01-2024 12:54

SOYKAN BEŞ YILI DEĞERLENDİRDİ

SOYKAN BEŞ YILI DEĞERLENDİRDİ

SOYKAN BEŞ YILI DEĞERLENDİRDİ

Akyazı belediye başkanı Bilal Soykan 02.01.2024 günü yapılan meclis toplantısında geçen beş yılı değerlendirdi

Soykan değerlendirmesinde ilçe halkının muzdarip olduğu ÇUKURDAN ÇAMURDAN TOZDAN söz etmeden yapılanları bir güzel anlatmış

 

BAŞKAN SOYKAN NELER YAPMIŞ

‘2023 yılı Akyazı’da hizmetlerle dolu geçti’

2024 yılının ilk meclis toplantısında konuşan Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ 2023 yılı Akyazı’da hizmetlerle dolu bir yıl olarak geçti. Önemli eserleri ilçemize kazandırdığımız bu sene içerisinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı da Akyazı’mızda ağırlamak bizleri ayrıca gururlandırdı” dedi.

Akyazı Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Bilal Soykan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. 2024 yılının ilk meclis toplantısında belediyenin bir aylık çalışmalarını içeren video gösteriminin ardından geride kalan yılı değerlendiren Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Acı ve tatlı hatıralarla dolu 2023 yılını geride bıraktık. İlçemiz için hizmetlerle dolu bir yıl oldu. Akyazı tarihimizin en büyük projesi olan Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksimizin açılışını 23 Nisan tarihinde Cumhurbaşkanımızın teşrifleri ile gerçekleştirdik. Güncel değeri 350 milyon lira olan ve 80 milyon liraya ilçemize kazandırdığımız devasa tesisin açılışını Cumhurbaşkanımızın yapması hem bizleri hem de Akyazılı hemşerilerimizi gururlandırdı” dedi.

 

Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren olduğu gibi 2023 yılında da Akyazı için durmadan yorulmadan çalıştık. İlçemizin önemli ihtiyaçlarından bir tanesi olan Mezbaha ve Canlı Hayvan Borsamızın açılışını da 24 Mayıs’ta gerçekleştirdik. Son derece modern tesisimiz bugün ilçemizden ve çevre ilçelerden gelen vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyor. İlçemizin ihtiyaçlarını çok iyi biliyor ve bu ihtiyaçlara yönelik çalışmalarımızı planlı şekilde yürütüyoruz” dedi. Başkan Soykan kaba inşaatı Akyazı Belediyesi tarafından yapılan SUBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Ek Hizmet Binası’nın da 2023 yılında açıldığını sözlerine ekledi.

Bir yıllık süreçte 77 bin ton asfalt ile Akyazı’nın yollarını güzelleştirmeye de devam ettiklerini belirten Başkan Soykan, “ Asfalt çalışmalarımızın yanı sıra 7,6 kilometrelik yağmursuyu hattı çalışması ile Gazi Süleymanpaşa, İnönü, Yeni Mahalle ve Yunus Emre Mahallelerimizin sokaklarının altyapısını yeniledik. Yine 2023 yılı içerisinde Karaçalılık, Alaağaç, Harunusta, Yağcılar ve Hasanbey mahallemizi doğalgaz ile buluşturduk. Kepekli ve Çıldırlar Mahallelerimizdeki çalışmalar da devam ediyor” diye konuştu.

Başkan Soykan, “ İlçemiz için çok son derece önemli olan Yahyalı Bağlantı Yolu Projesi’nin çalışmalarına da yılın son günleri başladık. Yol dolgu çalışmalarımız tüm hızı ile devam edecek. İnşallah en kısa sürede bu projemizi de tamamlayarak ilçemize kazandıracağız. Yollar, parklar yaptık, kanallar açtık ilçemizin güzelleşmesi için çok çalıştık, gönüllere dokunduk, vatandaşlarımıza hizmet ettik. İnşallah 2024 yılında da huzur, barış ve sağlık içinde çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde

 

BAŞKAN SOYKAN’A YAPTIĞI HİZMETLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİRİZ

 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI