TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 10-08-2023 12:36   Güncelleme : 10-08-2023 18:19

SAKARYA’DA NÖBET DEĞİŞİMİ

SAKARYA’DA NÖBET DEĞİŞİMİ

SAKARYA’DA NÖBET DEĞİŞİMİ

Valiler Kararnamesi'ne göre 57 ile yeni vali atandı. Sakarya Valisi değişti. Vali Kaldırım merkeze alındı yerine Manisa Valisi Yaşar Karadeniz atandı. Valiler Kararnamesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararnameye göre, 57 şehre yeni vali ataması yapıldı. Karara göre, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım merkeze alındı.

Yerine Manisa Valisi Yaşar Karadeniz atandı.

YAŞAR KARADENİZ 1965 yılında Samsun'da doğdu. İlk ve Ortaöğretimini Samsun'da yaptı. 1983 yılında Samsun Teknik Lisesi Makine Bölümü'nü bitirdi. Aynı yıl girdiği Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1987 yılında mezun oldu.1988 yılında Amasya Valiliği'ne Kaymakam Adayı olarak atandı. Bu görevi sırasında bir yıl süreyle İngiltere'de bulundu.

kaymakam Vekilliği stajını Erzincan'ın Tercan İlçesinde yaptı.1991 yılında Kaymakamlık Kursu'nu bitirerek yeni ilçe olan Yozgat'ın Yenifakılı İlçesinin ilk kaymakamı olarak atandı. Sırasıyla Konya-Taşkent, Hakkari-Çukurca, Ordu-Aybastı, Mardin-Yeşilli, Trabzon-Beşikdüzü, Çanakkale-Eceabat, Tekirdağ-Saray, Gaziantep-Nizip ve Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı ile Kastamonu Valiliği görevlerinde bulunan

Merkeze çekilen valiler

Yayımlanan atama kararlarına göre

İlker Gündüzöz, İnci Sezer Becel, Abdullah Ayaz, Salih Ayhan, Çetin Oktay Kaldırım, Ali Arslantaş, Tuncay Sonel, Ali Fuat Atik, Mustafa Tutulmaz, Fuat Gürel, Osman Bilgin, Oktay Çağatay, Kadir Ekinci, Hüseyin Öner, Kamuran Taşbilek ve Cüneyt Epcim merkeze çekilen valiler olarak belirtildi.

İŞTE 57 İL İÇİN YAPILAN TÜM VALİ ATAMALARI

 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI