TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 23-03-2023 14:55   Güncelleme : 23-03-2023 14:58

RESUL DALKIRAN ADAY ADAYI OLDU

RESUL DALKIRAN ADAY ADAYI OLDU

Türk Dünyasının ve mazlum coğrafyaların hamisi Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN ve onunla birlikte hareket ettiğimiz kıymetli dava arkadaşlarım, bu davaya gönül vermiş kıymetli büyüklerim ve sevgili küçüklerim, hepinizi en kalbî muhabbetlerimle selamlıyorum.

Güzel ülkemizin birçok kurum ve kuruluşlarında hizmet etme şerefine nail olan bir kardeşiniz olarak, doğup büyüdüğüm, okuyup yetiştiğim bu topraklara doğrudan hizmet edebilme imkânı olarak gördüğüm milletvekilliğine aday olduğumu açıklamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum.

Yedi düvelin bir araya gelerek güzel ülkemizi tökezletmek, diz çöktürmek için her fırsatı değerlendirdikleri bugünlerde, birbirimize kenetlenerek bu şer cephesini tekrar yenilgiye uğratmak zorunda olduğumuz bu seçimde, AK Parti`mizin Sakarya kurucu üyesi olarak, Sakarya Milletvekili Aday Adaylığı için müracaat etmiş bulunmaktayım.
 
Sakarya’mızı sizler adına böylesi bir süreçte temsil etmeye talip olurken, birlikten kuvvet doğar inancı ile Cumhur İttifakı’nın diğer bileşenleri MHP, BBP ve diğer partiler ile STK`ların başta il başkanları olmak üzere tüm yönetici ve üyelerine en kalbi teşekkürlerimi arz ediyorum.

Şubat ayında meydana gelen depremlerde ve son yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Rabbimden rahmet, yaralılara şifalar dilerken, bizim acımızı paylaşan başta Azerbaycan olmak üzere, tüm dost ve kardeş ülkelere en derin selam ve saygılarımı sunuyorum.

**Yeni Yüzyılda Daha Güçlü Türkiye**
Sloganıyla başta SAKARYA’ mız olmak üzere, tüm TÜRKİYE’ de yaşam şartlarını daha iyiye taşıyacağımız 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimlerinin ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum.

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI