ÖNCE HADDİNİ BİL SONRA AKP’DEN İSTİFA ET 20.07.2024
Bir kişi öldü vatandaş tepki gösterdi başkan rest çekti
Kazada bir kişinin öldüğü yol ile ilgili tepkiler üzerine haber olmuştu.
AKP Belediye Başkan Bilal Soykan yolu yapmayacağım diye rest çekti
Sebep ise vatandaşlar neden tepki gösterdiler.
Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan'ın Boztepe iç yolu Acelle yaylasına kadar olan köy yolu ve yayla bağlantı güzergâhını vatandaşın tepkisine kızarak asfaltlamama kararı aldığını söyledi.
5 yıldır çivi çakılmayan içler acısı haldeki yolu muhtarların ve vatandaşların taleplerine rağmen bugüne kadar yapmayan.
geçtiğimiz günlerde bir kişinin hayatını kaybetmesi üzerine vatandaşlar, başkana tepki gösterip ellerine aldıkları kazma küreklerle mıcır döküp yolu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışmıştı.
Yolu kendi çabaları ile yapmaya çalışan vatandaşlar;
"beldiye başkanına oy verdik. Bizi ödüllendirdi burada. Kazma kürekle yol yapıyoruz yaylada. Geldiler gezdiler burayı, gördüler. Gezmeye gelirler. Tayyip Erdoğan rüzgârı ile geliyorlar. Burada yolları gelip Tayyip Erdoğan yapacak. Onlar yatacaklar" diye tepki göstermişti.
Vatandaşın tepkisine kızan Başkan Soykan'ın
12 kamyon asfalt hazırladım, atacaktım ama vatandaş tepki gösterdiği için iptal ettim. Kimseyi sevindiremem" dediği öğrenildi.
Akyazı Belediye meclis üyelerine bu konuda bilgi veren başkanın bu sözleri geçmişteki gelen şikâyetlere de 'art niyetli şikayetleri dikkate almıyoruz' sözlerini akıllara getirdi.
BAŞKANI KIZDIRAN VİDEO
İlgili haberler: