TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 07-03-2024 17:35   Güncelleme : 07-03-2024 17:42

MUHTAR ÖRS; DOĞAL GAZ TAMAM

MUHTAR ÖRS; DOĞAL GAZ TAMAM

MUHTAR ÖRS; DOĞAL GAZ TAMAM

Hendek İkramiye Mahallesi'nde doğal gaz sevinci

Hendek Belediyesi ve AGDAŞ işbirliğiyle Hendek’te doğal gaz çalışmaları hız kesmiyor. Doğal gaz ağına dahil edilen mahalle sayısı 7’ye çıkarken, İkramiye Mahallesi Muhtarı Fevzi Örs, “Doğal gaz yıllardır hayalimizdi. Turgut başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

Hendek Belediyesi ve AGDAŞ ekipleri, Hendek’te 7’nci mahalleye kazma vurdu. Sarıyer mahallesindeki hat çalışmalarının hemen devamında ekipler, İkramiye mahallesinde çalışma başlattı. Doğal gaz sevincinin yaşandığı İkramiye mahallesinde, muhtar Fevzi Örs, “Seçimden sonra bekliyorduk, seçim öncesi sürpriz oldu. Büyük bir hayaldi bizim doğal gaz. Mahallem adına Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun, yolunu açık etsin” dedi.

SEÇİMDEN SONRA ARA VERMEDEN DEVAM

Doğal gaz yatırımlarının seçimden sonra da ara vermeden devam edeceğini aktaran Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, “Biliyorsunuz daha önce Yeşilköy ve Çamlıca mahallelerimize doğal gaz verdik. Kazımiye, Kahraman, Lütfiyeköşk ve Sarıyer mahallelerimizdeki hat çalışmaları tamamlandı, konutlara bağlantılar devam ediyor. Sarıyer’deki ekip hemen yanında bulunan İkramiye mahallemize geçti ve hat çalışmaları başladı. Ara vermiyoruz, ne kadar fazla mahalleye ulaşırsak, devamında ise seçim sonrası yine çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önümüzdeki dönem planlamamızı yaptık, 16 mahallemizi, belki de daha fazlasını doğal gaz ile buluşturacağız” diye konuştu

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI