TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 05-01-2024 21:06   Güncelleme : 05-01-2024 21:16

KIZILAY YILIN İLK TOLANTISINI YAPTI

KIZILAY YILIN İLK TOLANTISINI YAPTI

Kızılay Akyazı Şubesi olarak Ocak ayı toplantımızı yönetim kurulu üyelerimiz ve denetim kurulu üyemizin katılımıyla gerçekleştirdik.
Yönetim kurulu toplantımızda, Akyazı Kızılay Şubesi olarak 15 haneye giyim ve gıda yardımı ve değerli bağışçılarımızın katkıları ile toplanan 51.090 bin TL'lik Gazze şartlı bağış yardımını Genel Merkeze aktararak ihtiyaç sahiplerine ulaşması için teslim etmiş bulunmaktayız. Bu anlamlı yardımlar, zor durumda olan insanlara hızlı ve etkili bir şekilde cevap vermemizde bize güç katacaktır.
Ayrıca, Akyazı Kızılay ailesine katılmak için başvuran Sn. Muhammet Akbal, Sn. İrfan Başboğa, ve Sn. Esra Nur Meydan’ın başvuruları yönetim kurulunun oy birliği ile kabul edilmiştir. 
Yeni katılan üyelerimizi de aramıza katmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 
Değerli Kızılay üyelerimizin ve yeni üyelerimizin katkıları ile derneğimizin misyonunu daha da güçlendirecek ve ihtiyaç sahiplerine daha geniş bir kucak açmamıza yardımcı olacaktır.
Kızılay Akyazı Şube Başkanı olarak değerli bağışçılarımıza, yönetim kurulumumuza, şube denetçimize ve kıymetli Kızılay üyelerimize teşekkür ederim. Bu güzel topluluk içinde yer almak ve birlikte çalışmak bizim için büyük bir onur. 
Yardıma muhtaç insanlara ulaşmak ve onlara destek olmak adına birlikte daha nice başarılı projelerde yer alacağımıza inanıyoruz.

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI