TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 25-09-2023 15:10   Güncelleme : 27-09-2023 12:35

KAYMAKAM EŞKİ’Yİ ZİYARET ETTİLER

KAYMAKAM EŞKİ’Yİ ZİYARET ETTİLER

KAYMAKAM EŞKİ’Yİ ZİYARET ETTİLER

Akyazı Medya ve Basın Birliği Ali Yıldırım Başkanlığında, İlçe Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki’ye hoş geldin ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Akyazı Medya ve Basın Birliği yönetimi ve üyeleri, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Akyazı'ya atanan ve 8 Eylül'de göreve başlayan Kaymakam Mustafa İkbal Eşki’yi ziyaret etti. 

Akyazı Medya ve Basın Birliği Başkanı ve Akyazı Haber ile Sakarya Haber İmtiyaz sahibi Ali Yıldırım başkanlığında, Radyo Akyazı sahibi Hüseyin Yazıcı, Akyazı Havadis haber sitesi sahibi Ömer Dere, Akyazı Meydan haber sitesi sahibi İsmail Güler, Akyazı 24 Haber sitesi sahibi Ayhan Arslan ve Akyazı Halkın Sesi haber sitesi sahibi Ali Şanlı'nın yer aldığı ziyarette Kaymakam Eşki’ye başarı dikeklerinde bulunuldu.

ÖNCELİKLİ HEDEFİNİ AÇIKLADI

Görüşmede ilçe ile ilgili görüşlerini ve hedeflerini aktaran Kaymakam Mustafa İkbal Eşki, kendisi için önceliğin eğitim olduğunu vurguladı. Eğitimin her şeyin başında geldiğini kaydeden Kaymakam Eşki, ailenin önemine de işaret ederek; "
Yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimiz ve çocuklarımızı bütün imkânlarımızı zorlayarak en iyi şekilde yetiştirmeliyiz. Onlara vatan ve millet sevgisini aşılamalı ve yine onları her türlü kötü alışkanlıklardan korumalıyız. 

Özellikle de gençlerimizi ve çocuklarımızı uyuşturucu ve kötü alışkanlılardan kesinlikle korumalıyız. Gençlerimiz hem okuyacaklar, hem eğitimin en iyisini alacaklar ve hem de vatana, millete, anne-babalarına hayırlı ve yararlı birer birey olarak yetişeceklerdir. Bunu da temin ve tesis etmek biz büyüklerin asli görevidir" diye konuştu.

Basının önemine vurgu yapan Kaymakam Eşki, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek basın mensuplarına teşekkür etti.

Akyazı Medya ve Basın Birliği Başkanı Ali Yıldırım ise ortak amaçlarının ilçenin kalkınması ve sorunlarını çözmek olduğunu dile getirerek sağlıklı iletişimin sağlanması noktasında her zaman Kaymakam Eşki'nin yanlarında olacaklarını söyledi.

 

 

 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI