TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 09-04-2024 18:25   Güncelleme : 09-04-2024 18:26

GENÇ ÇORUHLU BABASININ İZİNDE 09.04.2024

GENÇ ÇORUHLU BABASININ İZİNDE 09.04.2024

GENÇ ÇORUHLU BABASININ İZİNDE 09.04.2024

Akyazı ilçesine bağlı belde iken Anavatan partisi (ANAP) Döneminde İl Genel Meclis Üyesi İken İlçe olmasını sağlayan ve iki dönem belediye başkanlığı yapan Merhum Mehmet Çoruhlu’nun oğlu Yıllar önce 23 Nisanda temsili başkan olarak oturduğu makama yıllar sonra babasının görev yaptığı koltuğa talip oldu ve hedefe ulaştı

31 Mart yerel seçimlerde YRP den aday olan Çoruhlu seçimi kazandı ve Karapürçek ilçesinin yeni belediye başkanı oldu

Karapürçek, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) Karapürçek Belediye Başkan Adayı Mehmet murat Çoruhlu, mazbatasını almak üzere Akyazı'ya geliyor.

son üç dönemdir AK Parti tarafından yönetilen Karapürçek'in yeni lideri Çoruhlu, bu gün 14.30’da Akyazı Adliyesi'nde mazbatasını teslim alacak.

Çoruhlunun mazbata töreninin ardından açıklama yapması bekleniyor.

YRP Karapürçek'te elde ettiği zafer, ilçede siyasi dengeleri değiştirecek gibi görünüyor. Çoruhlunun mazbatasının teslimi ile birlikte, Karapürçek'in geleceğine dair planlarını da açıklaması bekleniyor.

YRP'nin Karapürçek'te Kazanması Ne Anlama Geliyor?

YRP'nin Karapürçek'te kazanması, ilçe siyasetinde önemli bir değişime işaret ediyor.

SON üç dönemdir AK Parti tarafından yönetilen Karapürçek'te, seçmenler bu kez YRP’ ye teveccüh gösterdi. Bu durum, Karapürçek'te seçmenlerin değişim taleplerinin bir göstergesi olarak yorumlanabilir.

Çoruhlunun Planları Ne?

Çoruhlunun mazbatasını almasının ardından, Karapürçek'in geleceğine dair planlarını açıklaması bekleniyor.

çoruhlunun seçim vaatleri arasında, ilçenin kalkınması, imar ve altyapı sorunlarının çözümü, sosyal ve kültürel faaliyetlerin artırılması gibi konular yer alıyor.

Karapürçek'te Yeni Bir Dönem Başlıyor

Çoruhlu'nun mazbatasını almasıyla birlikte Karapürçek'te yeni bir dönemin başlaması bekleniyor. YRP'nin Karapürçek'te uygulayacağı politikalar ve Çoruhlu'nun gerçekleştireceği projeler, ilçenin geleceğini şekillendirecek.

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI