TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 27-01-2024 15:19   Güncelleme : 27-01-2024 15:47

ETD OCAK AYI TOPLANTISINI YAPTI

ETD OCAK AYI TOPLANTISINI YAPTI

ETD OCAK AYI TOPLANTISINI YAPTI

"Ekonomi Ticaret Derneği Ocak ayı toplantısı Sen Otel'de gerçekleşti.

Ocak ayı konukları Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever ve AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar oldu.

Sen Otel'de gerçekleşen toplantıda konuşan ETD Başkanı Şamil Dedeoğlu, 'Yoğun programınızda bize ziyarette bulunma nezaketinde bulunduğunuz için size ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Biz, ekonomi ve ticaretle ilgilenen bir sivil toplum kuruluşuyuz. İstanbul merkezli olan derneğimiz 5 yıldır Sakarya'da faaliyet gösteriyor. Yeni nesil bir organizasyonuz. Her sektörden bir üyemiz bulunuyor. Amacımız, ekonomik ticaretin ilerlemesine katkıda bulunmak ve kendi içimizde değerli bir yapı oluşturmaktır. Tabii ki işimizi ayakta tutmayı ve genişletmeyi birinci önceliğimiz olarak görüyoruz. Bununla birlikte, değerli ilişkiler kurmak istiyoruz. Sizi fazla tutmadan, bir arkadaşımızın kendini tanıtmasını istiyorum. Ardından sözü size bırakalım ve arkadaşlarımızın kısa soruları olursa cevaplayabilirsiniz. Şehirle ilgili talepleri, ihtiyaçları veya gördükleri sorunları hem kendimizi tanıtarak hem de bu konulardan bahsederek hızlıca ele alabiliriz.' dedi."

 

"AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, konuşmasında şunları söyledi: 'Çok değerli Ekonomi Ticaret Derneği Başkanıma, çok değerli kardeşlerime, iş adamlarımıza ve derneğimizin çok değerli üyelerine. Bu saatte bizi kabul ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Selamlıyorum. Hayırlı akşamlar diyorum.

Sayın Başkanım, bizler siyasetçiyiz şimdi başlarsam, 22 yaşında koşuya girdim. Gençlik kollarından başladım, 35 yıldır siyaset yapıyorum. 22 yıllık AK Parti iktidarı kuruluşundan beri görev yaptım. Yönetim kurulu üyeliği, il başkan yardımcılığı, il başkanlığı ve 15 yıldır da Serdivan belediye başkanlığı.

Yola çıktığımız günden beri kendimizi siyasi parti mevzularıyla değil, ülkemize, milletimize, bayrağımıza sahip çıkan, hassasiyetleri olan bir siyasi parti mensubu gibi davranmayı değil, daha çok insana hizmet etmeyi, merkeze alan ve davasının tüm dünyadaki mazlumun yanında olan, devletine, milletine dil uzatanın dilini kesen, el uzatanın elini koparan ve sadece mukaddesatın peşinden giden birisiyim.

Tek derdimiz ülkemizdeki insanların cefa seviyesini artırmak, daha huzurlu, daha sağlıklı, daha güzel bir ülkede yaşamlarına imkân tanımak. Bunun için görev yerimiz neresi olursa olsun, hangi alanda olursa olsun, nerede, hangi görevi bize verirlerse orada da en iyisini yapmanın kaydettiğini ortaya koyduk. Yorulmadık, üşenmedik, acıkmadık, üşümedik. Evimizi, ailemizi, çoluğumuzu, çocuğumuzu düşünmeden önce, milletimiz önce, devletimiz önce, bayrağımız önce, ezanımız önce dedik.

 

Şimdi bugüne geldik, bugünden sonra inşallah sizlerle beraber farklı bir alanda, farklı bir anlayışla sadece Serdivan'la sınırlı olmayan, 16 ilçemizi ilgilendiren, 671 mahallemizi kapsayacak şekilde toplumu kapsayan bir yapılanma içerisinde olacağız. Sakarya'daki geleceğimizden yaşımıza, öğrencimizden akademisyenimize kadar üniversitelerimizden ticaretimize, basınımıza, meslek odalarımıza, derneklerimize kadar, işçimizden memurumuza, çiftçimizden öğrencimize kadar Sakarya'da yaşayan, Sakarya'yı soluyan, Sakarya'nın havasını, suyunu içen, Sakarya'nın güneşinden nasiplenen ve bu şehir için canını feda edecek tüm kesimlere dokunmaya çalışıyoruz. Onlara hizmet etmek, onlarla beraber olmak ve bu uğurda her türlü fedakarlığı yapabilecek bir anlayışla davranmak bizim yapımızın bir parçasıdır.

Saat geç oldu. Sadece bir tanışma için geldim. Uzatmayacağım, ama soruları cevaplamak istiyorum. Açıkladığımız günden beri il başkanımızın koordinasyonunda yapmış olduğumuz programlarla herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Herkesle temas kurmaya çalışıyoruz. Herkesi dinlemeye çalışıyoruz. Sözlerimizde genellikle sloganlar atılı…

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI