AKYAZI BELEDİYESİ
Giriş Tarihi : 02-03-2024 16:50

CUMHUR İTTİFAKI MECLİS ADAY TANITIMI 01.03.2024

CUMHUR İTTİFAKI MECLİS ADAY TANITIMI 01.03.2024

CUMHUR İTTİFAKI MECLİS ADAY TANITIMI 01.03.2024

Büyük bir coşku ile gerçekleştirilen Akyazı Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Belediye Başkan Adayı Bilal Soykan,

“ Hedefimiz 25-0 yapmak. Akyazı’da meclisimiz Cumhur İttifakı ile dolacak” dedi.

Akyazı Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı dün yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’nde yapılan ve kalabalığın salona sığmadığı programa AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Akyazı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akyazı Belediye Başkan Adayı Bilal Soykan, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem, MHP İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu, meclis üyesi adayları, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sosyal Gelişim Merkezi’nin salonun kalabalığı almaması sebebi ile bina dışına led ekran kurulan toplantı Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’ın 5 yıllık faaliyet sunumunu içeren video gösterimi ile başladı. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren MHP İlçe Başkanı Soyhan Sofuğlu ise, “ Ülkemiz genelinde devam eden Cumhur İttifakını yerel seçimlerde de güçlü bir şekilde sürdürüyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde 31 Mart seçimlerinde Allah’ın izni ile yine birincilikler elde edeceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem ise, “ Akyazı Cumhur İttifakı’nın kalesidir. 31 Mart’ta hemşerilerimiz davamıza yine sahip çıkacak, yine en büyük desteği verecek inşallah. Cumhur İttifakı’nın gücü ne salonlara ne de meydanlara sığmıyor. Toplantımıza katılan tüm partililerimize ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Akyazı’dan yine birincilik beklediklerini ifade eden İl Başkanı Yunus Tever ise, “ Davamıza her daim sahip çıkmış Akyazı 31 Mart yerel seçimlerinde de birincilikler kazanacak inşallah. Cumhurbaşkanımızı ağırlamış bir ilçe olarak Akyazı’nın üzerine düşeni yapacağından şüphemiz yok. Bilal Soykan başkanımıza ve meclis üyesi adaylarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Bilal Soykan ise, “ Bu coşku için her birinize teşekkür ediyorum. Bizim davamız, Cumhur İttifakı’nın davası millete hizmet davası. Kıymetli meclis üyesi adayları ile ilçemiz için tevâzu,samimiyet ve gayretle çalışmaya hazırız, kararlıyız. Biz vatandaşlarımızın teveccühü ile Akyazı’da seçimleri kazanacağımızı biliyor ve hemşerilerimize güveniyoruz. En büyük hedefimiz yine rekorlar kırmak, birincilikler elde etmek ve meclisimizde 25-0 yapmak” dedi.

Bilal Soykan, “ 25-0 hedefi ile çıktığımız bu yolda Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Sn. Devlet Bahçeli’nin çizdiği rotadan, ortaya koyduğu hedeflerden ve dava anlayışından şaşmadan azim, gayret ve kararlılıkla çalışacağız. Durmak Yok, Yola Devam” diye konuştu. Konuşmaların ardından meclis üyesi adayları tek tek sahneye çağırılarak tanıtıldı.

<a href="https://www.akyazihalkinsesi.com/files/uploads/1709387484-aeb65272f497d19e49f9.jpg"><img src="https://www.akyazihalkinsesi.com/files/uploads/1709387484-aeb65272f497d19e49f9.jpg" border="0" /></a>

 

 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI