TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 02-04-2024 16:22

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ (BBP) AKYAZI İLÇE BAŞKANI NAİM YOLCU;

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ (BBP) AKYAZI  İLÇE BAŞKANI NAİM YOLCU;

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ (BBP) AKYAZI

İLÇE BAŞKANI NAİM YOLCU;

"Yapıcı yol gösterici muhalefet ederek iktidarımızın basamaklarını döşemeye devam edeceğiz"

BBP İlçe Başkanı Yolcu, seçimlere ilişkin açıklama yaptı. Uzun bir süredir yürüttükleri seçim kampanyasının sonucunda yüzde % 28,5 oy oranıyla partilerini 5 meclis üyesi ile temsil etme yetkisi kazandıklarını belirtti. 'Hedefimiz belediye başkanlığını kazanmaktı ve de gönül adamı Osman Karaoğlan Başkanımızı Belediye Başkanı yapmaktı' diyen Naim Yolcu; "Ancak halkımızın tercihi bu yönde olmuştur, saygı duyuyoruz.

Devletimizden  bir kuruş almadan herhangi bir yerden ve de kuruluştan bir simit dahi beklemeden, sadece kendi imkânlarımızla karşıladığımız, belediye başkan adayımızın ve meclis üyesi adaylarımızın ve de gönüllülerimizin katkılarıyla yaptığı bir seçim çalışması oldu.

bu vesileyle emeği geçen başta çok kıymetli Genel Başkanımız Mustafa Desteci, Belediye başkan adayımız Osman Karaoğlan'a, meclis üyesi adaylarımıza, BBP ilçe yönetimime, kadın kollarımıza, Alperen Ocağımıza, hiçbir karşılık beklemeden fedakârca çalışan tüm gönüllülerimize ne kadar teşekkür etsem azdır" ifadelerini kullandı.

BU YOL UZUN SOLUKLU

Kaybettiklerini, ancak yenilmediklerini, birliklerini diri tutarak bu yolun uzun soluklu olduğunu bilerek yollarına devam edeceklerini aktaran Yolcu, şunları kaydetti; " Ömrü olana daha neler göreceğiz. Kayıp ettik fakat yenilmedik. Birliğimizi diri tutacağız. Kardeş olduğumuzu, komşu olduğumuzu, bu yolun uzun soluklu olduğunu bilip 'nerede kalmıştık' diyerek yine düğünümüzde, cenazemizde, birliğimizi muhafaza edeceğiz. Teşekkür için tek, tek isim yazmak isterdim ancak olur ya birinizi unutur atlarım. Buda kırgınlığa sebep olur düşüncesiyle isme girmek istemedim Hem de çok uzun olur diyerekten hepiniz adına Başkan adayımız Akyazı’nın abisi Osman Karaoğlan'ı kucaklıyorum. Yapıcı yol gösterici muhalefet ederek iktidarımızın basamaklarını döşemeye devam edeceğiz.

Saygı ve hürmetle."

 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI