AKYAZI BELEDİYESİ
Giriş Tarihi : 10-01-2024 16:50   Güncelleme : 10-01-2024 16:53

BAŞKAN SOYKAN’DAN ’10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’ MESAJI

BAŞKAN SOYKAN’DAN ’10 OCAK ÇALIŞAN  GAZETECİLER GÜNÜ’ MESAJI

BAŞKAN SOYKAN’DAN ’10 OCAK ÇALIŞAN

GAZETECİLER GÜNÜ’ MESAJI

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayınlayarak, tüm basın çalışanlarının gününü kutladı.

Vatandaşların haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının doğru şekilde karşılanmasını sağlayan gazetecilerin çok önemli bir vazife yürüttüklerini ifade eden Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Dezenformasyonun oldukça yaygın hale geldiği ve doğru bilginin değerinin çok daha fazla anlaşıldığı günümüz şartlarında gazetecilik mesleği hayati bir önem taşır hale gelmiştir. Şüphesiz ki, basın mensupları, halkımızın kanaat ve beklentilerinin tarafsız bir şekilde gündeme taşıyıp kamuoyu ile paylaşarak önemli bir görevi yerine getirmektedir” dedi.

Başkan Soykan, “ Gazeteciler; her an, her yerde ve büyük bir özveri ile görevlerini ifa edebilmek için zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktadır. Haber adına verdikleri bu mücadele, saygıyı fazlasıyla hak etmektedir. Meslek etiğine ve tarafsızlık ilkesine riayet ederek görevini hakkıyla yapan basının varlığı, ülkemizin, ilimizin ve ilçemizin gelişmesi açısından da çok önemlidir. Özellikle yerel basınımız, ilimizde ve ilçemizdeki gelişmeler konusunda halkımızı bilgilendirmekte ve ekonomik, kültürel, sosyal gelişiminde etkin bir rol üstlenmektedir. İlimizin ve ilçemizin gelişmesinde katkı sağlayan, doğru ve ilkeli habercilik anlayışı ile mesleğini icra eden tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” dedi.

 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI