AKYAZI BELEDİYESİ
Giriş Tarihi : 23-08-2023 15:31   Güncelleme : 31-10-2023 16:41

BAŞKAN SOYKAN NEDEN BU KADAR AGRESİF SORUN NE BU MU GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

BAŞKAN SOYKAN NEDEN BU KADAR AGRESİF SORUN NE  BU MU GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

BAŞKAN SOYKAN NEDEN BU KADAR AGRESİF SORUN NE

BU MU GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

Akyazı belediye başkanı Bilal Soykan seçim öncesi

Akyazı’da mahalleleri

ÇAMURDAN TOZDAN ÇUKURDAN

Kurtaracağım sözünü vermişti

Başkan bu güne kadar birkaç mahalle hariç

Verdiği sözü yerine getiremediği vatandaşlardan ve bazı

Muhtarlardan alınan bileye göre tüm mahallelerde

Bu sorunun devam ettiği görülmektedir

Akyazı belediye başkanı Bilal Soykan özellikle

Akyazı ilçe merkezinde ve ova mahallelilerinden

Tepki almaya devam ediyor

Konuyu gündemine alan

Usta gazeteci Hüseyni CUMALI’NIN

 

ÖZEL HABERİ

 

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan siyasi hayatı boyunca sürekli “Gönül Belediyeciliği” vurgusu yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde vatandaşların kalbinde taht kuran ve o günlerde gönüllere attığı temellerle Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı’na kadar gelen Erdoğan yıllarca belediye başkanlarını gönül belediyeciliği yapmaları konusunda uyardı.

ERDOĞAN: KİBİR YAPMAYIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan belediye başkanlarıyla yaptığı toplantı da, “Hiçbir AK Parti belediyesi için şaibe konuşulmamalı. İmar planlarından bindiğiniz araca, ihalelerden özel hayatınıza kadar her konuda kendisine ve bize söz getirecek en küçük bir şüpheye, şatafat, israf, kibir görüntüsüne meydan vermemelisiniz. Bütün belediye başkanlarımız her zaman vatandaşlarımızın arasında olmalı ve gönül belediyeciliği yapmalıdır “dedi.

O ANLAR KAMERADA
Cumhurbaşkanı Erdoğan siyasi hayatı boyunca gönül belediyeciliği yapın, vatandaşın dertlerini sabırla dinleyin, kibirden uzak durun derken Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’ın kameralara yansıyan iki ayrı olaydaki görüntüleri “yok artık, bunları Cumhurbaşkanı Erdoğan görmesin” dedirtti. Akyazı’da kendisine sorunları ileten vatandaşları zaman zaman terslemesiyle tanınan Başkan Soykan’ın kamerada yansıyan görüntüleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çizdiği gönül belediyeciliğinden çok ama çok uzak bir anlayış sergiliyor.

VATANDAŞ ŞOK OLDU
Akyazı’da gezerken bir vatandaş ile tartışan Başkan Bilal Soykan, “Neden, neden! Tayyip Erdoğan’a oy vardı bize neden yok yani!” diyerek vatandaşı tersledi. Hayli sinirli olduğu gözlenen Başkan Soykan’a vatandaş “Bir şey demedim yani, Yahu sana oy yok demedim. Sen yanlış anladın” diyerek sakinleştirmeye çalıştı. Ancak oldukça sinirli olan başkan Soykan’ı sakinleştirmek kolay olmadı. Araya girenlerin de sakinleştirmeye çalıştığı Başkan Soykan yürüyerek uzaklaşırken bu kez vatandaş, “Yüz vermeyin şunlara” dedi.

CAMİDE ARBEDE YAŞANDI
Akyazı’daki bir cami bahçesinde ise mahalle halkı, cemaat ve Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan birbirine girdi. Cami bahçesinde bir sandalyede oturan Başkan Bilal Soykan ile yolla ilgili sorunlarını anlatan vatandaşlar tartışmaya başladı. Oturduğu sandalyeden bir hışımla kalkan Başkan Bilal Soykan vatandaşlarla konuşmak yerine yürüyerek gitti. Başkan Soykan yürüyerek giderken arkasında Akyazı Belediyesi meclis üyesini bıraktı. Vatandaşlarla tartışan meclis üyesiyle bazı vatandaşlar arasında arbede yaşandı. Sağ duyulu vatandaşların araya girmesiyle arbede güçlükle önlendi.

(HALK 54)

HABERİN VİDEOSU 

https://youtu.be/Vk8i9fj5Dho

 

 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI