BÜYÜKŞEHİR
Giriş Tarihi : 01-04-2024 17:25   Güncelleme : 02-04-2024 17:25

BAŞKAN MESUT EKREM TEŞEKKÜR ETTİ

BAŞKAN MESUT EKREM TEŞEKKÜR ETTİ

BAŞKAN MESUT EKREM TEŞEKKÜR ETTİ
Akyazı’da ve Türkiye’de, 31 Mart mahalli idareler seçimlerini demokrasimize yakışır bir şekilde hep birlikte şükürler olsun büyük bir olgunlukla tamamladık. Seçimler milletin iradesinin sandıkta tecelli ettiği, mesajını sandık yoluyla siyasetçiye ilettiği önemli bir demokratik kazançtır. 31 Mart mahalli idareler seçimlerimiz Ülkemize, Akyazı’ımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçimde tercihini hangi partiden yana yaparsa yapsın, sandığa giderek iradesini ortaya koyan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Seçim süreci boyunca gece gündüz demeden beraber çalıştığımız Cumhur İttifakı ortağımız MHP İlçe Başkanı Sayın Soyhan Sofuoğlu’na, Belediye başkanımız Sayın Bilal Soykan’a, SKM başkanları ve yönetimlerine, Cumhur İttifakı ana kademe yönetimlerine, Kadın ve Gençlik Kollarına, meclis üyesi adaylarımıza, mahalle başkanlarımıza velhasıl birlikte dava arkadaşlığı yaptığım tüm kardeşlerimize, şükranlarımı sunuyorum.

Cumhur İttifakı adayımız, mevcut Belediye Başkanımız Sayın Bilal Soykan ile girdiğimiz seçimlerde önemli bir kazanım elde ettik, kendisine yeni dönemde başarılar diliyorum.

Bu süreçte Cumhur ittifakı, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi tüm teşkilatlarımıza teşekkür ederim.

Yine bu süreçte nereye gittiysek hangi kapıyı çaldıysak bizlere kucak açan ve dualarını eksik etmeyen tüm Akyazı’lı hemşerilerimize teşekkür ederim
Ayrıca seçim sürecinde sandıklarda görev alan Yüksek Seçim Kurulu üyelerine, sandık başkanlarına, parti müşahitlerine ve güvenliğimizi sağlayan tüm emniyet mensubu personelimize teşekkür ederim.
Akyazı’lı hemşerilerimiz emin olsunlar ki; ben ve İlçe teşkilatımız çalışmalarımıza ilk günkü gibi devam edeceğiz, ilçelerimizde mahallelerimizde, sokaklarımızda vatandaşlarımız ile birlikte hemhal olacağız, dertleriyle dertleneceğiz ve güzel ilçemize milletimizin refahı ve huzuru için yeni projelerle hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah.

Sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde, 22 yıldır nasıl hizmet ettiysek yine ilçemiz için ülkemiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

Cumhur İttifakı birliğinin kurulmasında emeği olan; Başta Cumhurbaşkanımız AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyib Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederiz.
Ve en büyük teşekkürü Akyazı’lı tüm hemşerilerime yapmak istiyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin, bahtımız açık olsun. Yeniden seçilen belediye başkanımızı ve Belediye Meclis üyelerimizi tebrik ediyor görevlerinde başarılar dilerim. Görevi devreden Belediye meclis üyelerimize emeklerinden dolayı şükranları sunuyorum. Seçimde başarı elde eden muhtarlarımızı tebrik ediyor başarılar diliyorum. Görevi devreden muhtarlarımıza da hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. 31 Mart seçimlerimizin Akyazı’mıza,Ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Mesut Ekrem
Ak Parti Akyazı İlçe Başkanı

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI