TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 18-03-2024 00:30

BAKAN ÖZHASEKİ GELİYOR

BAKAN ÖZHASEKİ GELİYOR

BAKAN ÖZHASEKİ ‘YÜZYILIN PROJESİ’ TANITIM PROGRAMI İÇİN HENDEK’TE
Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Hendek Meydan projesini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılacağı tanıtım programı ile açıklayacak. Hazırlığı tamamlanan ve bakanlıkça onaylanan yüzyılın projesiyle Hendek bambaşka olacak. 
PROJE TANITIM TOPLANTISI
Hendek’te ‘Yüzyılın Projesi’ olarak adlandırılan Hendek Meydan projesi 18 Mart Pazartesi günü açıklanacak. Aşk-ı Ala Düğün Salonu’nda saat 18.00’da başlayacak proje tanıtımı iftar yemeğiyle sona erecek.  
BAKAN ÖZHASEKİ GELİYOR
Yaklaşık iki yılda hazırlanan, bakanlık tarafından da onaylanan projesinin tanıtım toplantısına Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki’de katılacak. Özhaseki’nin Hendek programı da belli oldu. Pazartesi günü saat 18.00da toplantının yapılacağı salona gelecek olan Özhaseki, lansmanın ardından aynı salonda vatandaşlarla birlikte iftar açacak. Bakan Özhaseki, program sonunda Hendek’ten ayrılacak.
BABAOĞLU’NDAN DAVET
Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, “Hendek için yüzyılın projesini hazırladık. İlçemize çok yakışacak ve Hendek çok güzel olacak. İki yıldır üzerinde çalıştığımız ve bakanlıktan onayını aldığımız bu dev proje 200 dönüm alanı kapsıyor. Sayın Bakanımızın teşrifleriyle yapacağımız proje tanıtım toplantımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI