TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 16-11-2022 15:11   Güncelleme : 16-11-2022 15:12

ATSO’DA YENİ DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

ATSO’DA YENİ DÖNEMİN  İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

ATSO’DA YENİ DÖNEMİN

İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası 2022-2026 döneminin İlk Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Meclis Başkanı Muzaffer Başer, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerinin katılımı ile Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Dönemin ilk meclis toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar toplantıya başlamadan önce Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin odamıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum dedi. Bu meclis çatısı altında hizmet verme imkanı sağlayan tüm üyelere teşekkürlerini iletti. Yeni dönemde de kaldığımız yerden birlik ve beraberlik içinde çalışarak ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz dedi.

Yoklama ve gündem maddelerinin oylanmasının ardından meclis toplantısında gündemin ilk maddesi yeni yapılacak olan kurum binasının yapım aşaması oldu. Toplantı da Genel Sekreter Harun Bayrak tarafından Kurum binasının proje sunumu yapıldı. Karşılıklı istişareler yapıldıktan sonra toplantı sona erdi.

 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI