TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 09-01-2024 17:20

ATSO BÜTÇE TOPLANTISI VE PLAKET TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ.

ATSO BÜTÇE TOPLANTISI VE PLAKET TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ.

ATSO BÜTÇE TOPLANTISI VE PLAKET TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ.

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası 2024 Yılı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Muzaffer Başer Başkanlığında Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ve Disiplin Kurulu Üyeleri katılımıyla gerçekleştirildi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Z. Şinasi BAYRAKTAR şunları dile getirdi; “Odamız 2024 yılı bütçesi Oy birliğiyle karara bağlanmıştır. Odalarda ve meclisi olan kurumlarda bütçesinin oy birliği ile onaylanması o kurumdaki istişareyi ve birlik ve beraberliği gösterir dedi. Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak birlik ve beraberlik içinde çalışma azmini gördüğüm için hepinize teşekkür ediyorum. Bu birlik tablosu Odamıza ilçemize bereket getirecektir. TOBB çatısı altında hep birlikte nice çalışma ve hizmet dolu yıllara ulaşmayı temenni ediyorum.” dedi.

 

2024 yılı bütçe kabulünün ardından İlçemizde faaliyet gösterip, Ülkemizde en büyük sanayi kuruluşları arasına girmeye hak kazanan üyelerimize, kadın istihdamı ile ilçemizde faaliyet gösteren işletmelerimize, Odamız Meclisinde uzun süre hizmet vermiş eski ve mevcut Meclis üyelerimize ödül takdim töreni gerçekleştirdik. Gerçekleştirilen etkinliğe; Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Akyazı Ticaret Borsası ve Akyazı Ziraat Odası Başkanı A. Şener BAYRAKTAR ve Akyazı Ticaret Borsası Meclis başkanı Vedat BÖCEK, ATSO Meclis Üyeleri ve Disiplin Kurulu Üyeleri iştirak etti.

Plaket Takdim Töreninde 15 plaket takdim edildi.

Plaket verilen Eski Meclis Üyelerimiz

Hakkı Yeröz’e plaketini Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ve Meclis Başkanı Muzaffer Başer takdim etti.

Odamız meclisine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Muammer Taşkın’a plaketini Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ve Meclis Başkanı Muzaffer Başer takdim etti.

Odamız meclisine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Kenan Kaçar’a plaketini ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ve Meclis Başkanı Muzaffer Başer etti.

Odamız meclisine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Orhan Erdem’e plaketini ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ve Meclis Başkanı Muzaffer Başer takdim etti.

Odamız meclisine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Osman Kilit plaketini ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ve Meclis Başkanı Muzaffer Başer takdim etti.

Odamız meclisine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Harun Köymen’e plaketini ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ve Meclis Başkanı Muzaffer Başer takdim etti.

 

Odamız meclisine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Sabahattin Mestan’a plaketini ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ve Meclis Başkanı Muzaffer Başer takdim etti.

Plaket verilen Mevcut Meclis Üyelerimiz

Odamız meclisine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Sadi Ömercikoğlu’na plaketini ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ve Meclis Başkanı Muzaffer Başer takdim etti.

Odamız meclisine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Meclis Başkanımız Muzaffer Başer’e plaketini Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım takdim etti.

Odamız meclisine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Yönetim Kurulu Başkanımız Z.Şinasi Bayraktar’a plaketini Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan takdim etti.

Başkan Bayraktar; Uzun yıllar Meclisimizde beraber görev yaptığımız büyüklerimize akranlarıma bu plaketleri takdim etmekten ve beraber teşriki mesai içerisinde olmaktan büyük mutluluk duydum. Herbirine ayrı ayrı teşekkür eder hayatlarında sağlık ve mutluluklar dilerim ifadelerinde bulundu.

İSO tarafından açıklanan Türkiye’de en büyük sanayi kuruluşlarında ilk 500 arasına girmeye hak kazanan Üyelerimiz

Ülke ekonomisine, Sanayisine ve ilçemize katmış olduğu değerlerden dolayı Asaş Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin Kamu İşleri Müdürü Recep Anahar ve İdari İşler Uzmanı Kerim Salim Plaketini Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan takdim etti.

Ülke ekonomisine, Sanayisine ve ilçemize katmış olduğu değerlerden dolayı Yazaki Otomotiv Yan Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin Fabrika Müdürü Muammer Büyükyalçın ve İnsan Kaynakları Müdürü Faruk Yılmaz’ın Plaketini ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ve Meclis Başkanı Muzaffer Başer takdim etti

İSO tarafından açıklanan Türkiye’de en büyük sanayi kuruluşlarında ikinci 500 arasına girmeye hak kazanan Üyelerimiz

Ülke ekonomisine, Sanayisine ve ilçemize katmış olduğu değerlerden dolayı Della Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim şirketi Akyazı Şubesi

Ülke ekonomisine, Sanayisine ve ilçemize katmış olduğu değerlerden dolayı Subor Boru Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin Fabrika Müdürü Seyfettin Kılıç’ın Plaketini Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım takdim etti.

Tim verilerine göre Türkiye’de İhracat rakamlarında İlk 1000 içinde olan Üyelerimiz

Ülke ekonomisine, Sanayisine ve ilçemize katmış olduğu değerlerden dolayı Sunparadise Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin Genel Müdürü Dürser Çağatay Bölükbaşı Plaketini ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar takdim etti.

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z.Şinasi Bayraktar Plaket takdiminde konuşmalarına şu şekilde yer verdi; Aralık ayında Sakarya’nın 557.743,93 dolar Kümülatifte 2023 yılında 5 milyar 717 milyon 967,22 dolar ile Türkiye’nin en fazla ihracat yapan 7.ili olarak geçen yıla göre kendi rekorunu egale ederek 2023 yılında kendi rekorunu kırdı. Ekonomiye can veren, istihdama katkı sağlayan, vergileriyle devleti kalkındıran iş dünyası temsilcilerini canı gönülden kutlar, teşekkürlerimi sunarım dedi.

Başkan Bayraktar; Yaşanan bütün güçlüklere rağmen Akyazılı Sanayiciler olarak gece gündüz demeden çalıştık ve üretmeye devam ettik. Akyazı olarak Sakarya’dan sonra en büyük sanayi bölgesine sahibiz. İhracat rakamları il bazında bakıldığında İlçemizin İlimize ve katkısı her geçen gün artmaktadır. Geçtiğimiz yıl yaklaşık 650 milyon dolar ihracat gerçekleştirerek Sakarya’da 1.ilçe olduk. İnanıyorum ki gelecek yıl ihracatımızı geçtiğimiz yıla göre daha da yukarıya taşıyacağız dedi.

Başkan Bayraktar; İlçemizde Kuruluş çalışmaları devam eden Akyazı Gıda OSB hakkında meclisi bilgilendirerek çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini yakın bir zamanda Gıda OSB’yi ilçemize kazandıracağını ifade ederek bu süreçte birlikte hareket ettiğimiz Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’a, İmar İşlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Aslan Yılmaz’a ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim dedi.

Bayraktar; Odamızın ve ilçemizin bu yönde ilerlemesine katkı sağlayan tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, 2024 yılının sizlere sağlık, huzur, mutluk ve bol kazanç getirmesini temenni eder, saygılarımı sunuyorum ifadelerinde bulundu.

 

İhracat rakamları ile İlimize ve ilçemize katkı sağlayan Üyelerimiz.

Ülke ekonomisine, Sanayisine ve ilçemize katmış olduğu değerlerden dolayı Orthaus Tralleis Taşıt Araçları Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Küçücek Üretim Şubesinin temsilcisi olan Muhasebe Müdürü Erdinç Ercan’a Plaketini Akyazı Ticaret Borsası ve Akyazı Ziraat Odası Başkanı A. Şener BAYRAKTAR takdim etti.

Kadın istihdamı ile İlçemize Katkı sağlayan Üyelerimiz

Ülke ekonomisine, Sanayisine ve ilçemize katmış olduğu değerlerden dolayı Çak Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Akyazı Şubesi Sendika Temsilcisi Saime Elma ve Sendika kadın Komite üyesi Nihal Bayraktar’a Plaketini ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ve Akyazı Ticaret Borsası Meclis Başkanı Vedat Böcek takdim etti. 09.01.2024

<a href="https://www.akyazihalkinsesi.com/files/uploads/1704810092-41d8224a2ebcfa92cf09.jpg"><img src="https://www.akyazihalkinsesi.com/files/uploads/1704810092-41d8224a2ebcfa92cf09.jpg" border="0" /></a>

 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI