TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 21-10-2022 14:44

ATSO BAŞKANI'NDAN DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ AÇIKLAMASI

ATSO BAŞKANI'NDAN DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ AÇIKLAMASI

ATSO BAŞKANI'NDAN DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ AÇIKLAMASI

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Z. Şinasi Bayraktar,

esnaflara kullandırılacak olan 60 ay vadeli yüzde 7,5 faizli kredinin oda üyelerine de kullandırılması için girişimlerde bulunduklarını söyledi.

başkan Bayraktar, yaptığı açıklamada, oda üyelerinin ekonomik olumsuzluklardan en az şekilde etkilenmesi ve Ticari faaliyetlerini sürdürebilmesi için çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın medyadan açıkladığı

esnaflara 60 ay vade % 7,5 faiz oranı ile toplam 100 milyar Türk Lirası kredi tanıtımı yapıldığını anlatan Bayraktar;

" Bu minvalde, odamız üyelerinin de bu krediden faydalanma talepleri tarafımıza yoğun bir şekilde iletilmiştir.

Türkiye Halk Bankası aracılığı ile esnaflara kullandırılacak olan 60 ay vadeli % 7,5 faizli krediden Odamız üyelerine ’de kullanma sağlanması, bu açıklanan kredinin mümkün olmaması durumunda,

ticaret ve Sanayi Odası üyelerine ilişkin %7,5 faiz oranı ile 60 ay vadeli benzer bir kredinin sağlanması amacıyla ilgili Bakanlıklar ve Cumhurbaşkanlığı nezdinde gerekli girişimlerin çatı kuruluşumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) tarafından yapılması için gerekli girişimlerde bulunuldu" dedi. Başkan Bayraktar:

"Taleplerin çözümü noktasında önerilerimizi ilk günden itibaren karar mekanizmalarına ulaştırmaya, üyelerimizle birebir iletişimde kalarak onların istekleri doğrultusunda girişimlerde bulunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI