AKYAZI BELEDİYESİ
Giriş Tarihi : 03-08-2022 18:47   Güncelleme : 14-08-2022 18:51

ALİ YILDIRIM’DAN ASLAN YILMAZ’A: MAKAMINA YAKIŞMAYAN DAVRANIŞ

ALİ YILDIRIM’DAN ASLAN YILMAZ’A:  MAKAMINA YAKIŞMAYAN DAVRANIŞ

ALİ YILDIRIM’DAN ASLAN YILMAZ’A:

MAKAMINA YAKIŞMAYAN DAVRANIŞ

Akyazı Basın Birliği Adına Başkan Ali Yıldırım, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Aslan Yılmaz’ın sosyal medyadan yaptığı paylaşıma tepki gösterdi.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI

ASLAN YILMAZ NE DEMİŞTİ

 

“BASINA PARA YOK, YANDAŞ KAYIRMA YOK”

Bir etkinlikten daha yüzümüzün akıyla ….basına para yok,emek hırsızlığı yok.yandaş kayırma yok,hayal satma yok,Eldeki sınırlı imkanlara rağmen,azımla özveriyle,inançla,ekip halinde çalışma var,başarı var….Katılmasam da emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkürler….tebrikler REİS

 

 

 

“MAKAMINA YAKIŞMAYAN,SEVİYESİZ”

Akyazı Basın Birliği Adına Başkan Ali Yıldırım ise Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Aslan Yılmaz’a tepki gösterdiği açıklamasında, “Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soyka’nın tasnifiyle Sakarya’dan getirtilerek Başkan Yardımcılığına atanan Aslan Yılmaz sosyal medyada yaptığı açıklamayı şiddetle kınıyoruz. Başkan Soykan’ın konuyla alakalı gereğini yapacağını düşünüyoruz. Aslan Yılmaz isimli başkan yardımcısı bu sabah sosyal medyadan yaptığı başkanlık makamına yakışmayan, seviyesiz açıklaması başta basın camiası, siyasi camia ve yayla şenliklerinde dişini tırnağına katan gerek dernek gerekse makam sahibi olmayan hiçbir beklenti ve menfaati bulunmayan vatandaşı zan altına alarak yaralamıştır.

Şenliklere dahi gitmeyen Akyazı halkını veya basınını tanımayan makam sahibi şahsın sözlerini şiddetle kınıyoruz”

ifadelerini kullandı.

Akyazı Medya ve Basın Birliği Adına

Başkan

Ali Yıldırım

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI