SPOR
Giriş Tarihi : 29-08-2023 17:28   Güncelleme : 29-08-2023 17:35

AKYAZI YAZ SPOR OKULLARI’NDA FİNAL

AKYAZI YAZ SPOR OKULLARI’NDA FİNAL

AKYAZI YAZ SPOR OKULLARI’NDA FİNAL

Akyazı Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından başlatılan ve 23 branşta 3 bin öğrencinin eğitim gördüğü Yaz Spor Okulları düzenlenen final programı ile tamamlandı.

Öğrencileri tebrik eden Akyazı Belediye Başkanı

“Çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Akyazı Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından başlatılan ve 23 branşta 3 bin öğrencinin eğitim gördüğü Yaz Spor Okulları’nın kapanış programı dün Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. Program Spor Kompleksi içerisinde bulunan Yaşar Yazıcı Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından bir konuşma gerçekleştiren Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Altun,

“ Güzel bir dönemi geride bıraktık. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Yaz Spor Okullarının düzenlenmesindeki desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız’a teşekkür ederim” dedi.

Akyazı Belediye Başkanı,

Bu tesislerin yapılmasında emeği olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere sayın bakanımız, milletvekillerimiz, il başkanımız, ilçe başkanımız ve tüm katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum. Çocuklarımız bu tesislerde yüzme öğrendiler, inşallah içlerinden milli sporcular da yetişecek. Vatandaşlarımıza yönelik hizmet odaklı çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından yüzme havuzunda eğitim alan öğrenciler kısa süreli bir gösteri gerçekleştirdi. Sonrasında ise Başkan ve protokol üyeleri öğrencilere katılım belgelerini takdim ettiler.

Yüzme havuzunda gerçekleştirilen programın ardından ise Cevat Ayhan Spor Salonu’nda diğer branşlarda eğitim alan öğrenciler için program düzenlendi. Burada bir konuşma gerçekleştiren Akyazı Kaymakamı Yakup Güney,

“ Spor geleceğimiz olan gençlerimiz için çok önemli.

İlçemizde gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları’nda emeği geçen herkesi tebrik ederim” dedi.

Kaymakam Güney’in konuşması sonrasında 23 branşta eğitim alan öğrencilere katılım belgeleri takdim edildi ve program son buldu.

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI