TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 26-08-2022 17:59   Güncelleme : 26-08-2022 18:01

AKYAZI HABER'DE, HABER MÜDÜRLÜĞÜNE TALHA GÜNDÜZ GETİRİLDİ.

AKYAZI HABER'DE,  HABER MÜDÜRLÜĞÜNE  TALHA GÜNDÜZ GETİRİLDİ.

AKYAZI HABER'DE,

HABER MÜDÜRLÜĞÜNE

TALHA GÜNDÜZ GETİRİLDİ.

Akyazı Haber editör ve muhabir görevini başarıyla yürüten, Talha Gündüz haber müdürü oldu. Devraldığı bayrağı daha da yukarılara taşımak için ekip arkadaşlarıyla birlikte çalışacaklarını ifade eden Talha Gündüz; "Akyazı Haber internet haberciliğinde rüştünü ispat etti. Haber siteleri birçok farklı yol ve yöntemlerle okuyucuya ulaşmaya çalışıyor. Biz hızlı, doğru ve ilkeli habercilik anlayışımızla yolumuza devam ediyoruz.

İnternet haberciliğinde uzun vadede yaşamınızı sürdürmek istiyorsanız okuyucu nezdinde güven sağlamak zorundasınız. İnternet haberciliğinin geleceği, doğru habercilik ve halkın doğru ve etkin bir şekilde bilgilendirilmesinden geçiyor. Akyazı Haber olarak bunu sağlıyoruz. Akyazı'nın Türkiye ve dünyaya açılan penceresiyiz" dedi.

Talha Gündüz Kimdir ?

Talha Gündüz 26 Temmuz 1997'de Sakarya'da doğdu. İlkokulu Yağcılar İlköğretim,Orta Okulu ise Ahmet Hasnun Tunçsoy ve Cumhuriyet Ortaokulu'nda tamamladı. Akyazı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra Sakarya Üniversitesi Akyazı MYO'dan mezun oldu. grafik tasarım,gazetecilik ve muhabirlik gibi alanlada kendini geliştirdi. Sakarya Arama Kurtarma ve Yangın Timi (SAKTİM),aktif olarak çalışmalarda bulundu.Bir çok alanda eğitim, seminer ve gönüllü platformlara katılım sağladı.
 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI