ŞEHİT MEHMET FATİH ÇANGIR ORTAOKULUNDA YENİ DÖNEM 31.10.2026

EĞİTİM - 31-10-2026 11:44

ŞEHİT MEHMET FATİH ÇANGIR ORTAOKULUNDA YENİ DÖNEM

Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Yazıcı, yeni dönemin hedeflerini ve oluşturulan yönetim kadrosunu paylaştı.

Akyazı Şehit Mehmet Fatih Çangır Ortaokulu (eski adıyla Paris Ortaokulu) Okul Aile Birliği, yeni dönem toplantısını gerçekleştirerek yeni yönetim kadrosunu oluşturdu.

Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Yazıcı, yeni dönemde eğitim, aile ve okul iş birliğini güçlendirmeyi, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almasına katkı sunmayı ve okulun gelişimine yönelik çalışmaları sürdürmeyi hedeflediklerini belirtti.

“Birlikte daha güçlü, birlikte daha başarılı bir gelecek”

Yeni dönem hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Hüseyin Yazıcı, eğitimde okul ve aile arasındaki iş birliğinin önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

“Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz yeni dönem Okul Aile Birliği toplantımızı tamamlayarak yeni yönetim kadromuzu oluşturduk.

Eğitim, aile ve okul iş birliğinin önemine inanıyor; öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi, okulumuzun gelişmesi ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın başarılarına katkı sunabilmek adına yeni dönemde de hep birlikte gayret göstereceğiz.

Yeni yönetim kadromuzun okulumuz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diliyor; görev alan tüm arkadaşlarımıza emekleri, katkıları ve destekleri için teşekkür ediyorum.

Birlikte daha güçlü, birlikte daha başarılı bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz.”

Yazıcı, açıklamasını “Bir okulun geleceği, sadece sınıflarında değil; o okul için birlikte gayret gösteren insanların yüreğinde inşa edilir” sözleriyle tamamladı.

Günün Diğer Haberleri