İki grup arasında silahlı kavga 1'i ağır 6 yaralı
Akyazı İlçesinde iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Olayda ilk belirlemelere göre 1'i ağır 6 kişi yaralandı.
D140 Karayolu üzerinde iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Olayda ilk belirlemelere göre 1'i ağır 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışmanın büyümesi üzerine taraflar arasında arbede yaşandı. Kavga sırasında silahların da kullanıldığı öğrenildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.
Olay yerine ulaşan ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla Akyazı Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Bazı yaralıların ise kendi imkanlarıyla hastanenin acil servisine gittiği öğrenildi.
Öte yandan hastane acili önünde zaman zaman gerginlik yaşanırken, polis ve jandarma ekipleri çıkan tartışmalara müdahalede bulundu.
Jandarma ekipleri olayın yaşandığı bölgede geniş güvenlik önlemi alarak alanı ablukaya aldı. Olay yeri inceleme ekipleri bölgede delil çalışması gerçekleştirirken, olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
























