İL SPOR MÜDÜRÜ ŞAMPİYONLARI MAKAMINDA KABUL ETTİ

SPOR - 14-06-2023 13:11

İL SPOR MÜDÜRÜ ŞAMPİYONLARI MAKAMINDA KABUL ETTİ

Akyazı ilçesinde Karate Antrenörü Sezai yolcuoğlu nezaretinde çalışmalarını sürdüren sporculardan Sare kaya ve Ayşen Saner Sakarya İl Spor müdürü Nevzat İnanç tarafından makamında kabul edilerek ödüllendirdi

İL SPOR MÜDÜRÜ ŞAMPİYONLARI MAKAMINDA KABUL ETTİ

26/28 Mayıs 2023 tarihlerinde Karadağ Montenegro Bar kentinde düzenlenen 27. Balkan karate şampiyonasında derece yapan sporcuları Sakarya gençlik Spor il müdürü Nevzat İnanç makamında ağırlayarak tebrik edip ödüllendirdi.

Sakarya il Spor müdürümü sayın Nevzat İnanç, 26/28 Mayıs 2023 tarihlerinde Karadağ Montenegro Bar kentinde düzenlenen 27. Balkan karate şampiyonasında Sakaryayı temsilen milli takıma katılan Sakaryalı karateciler elde ettikleri başarıdan dolayı makamında ağırlayarak ödüllendirdi.
Sakarya karate il temsilcisi Esra atış karate antrenörleri Sezai Yolcuoğlu ve şahin damar ile başarı sporcular Sare kaya, Ayşen Saner, Yağmur Şevval Dursun ,Elif Burukoglu il müdürü Nevzat İnançı makamında ziyaret ettiler.

Elde edilen başarıyı ödüllendiren il müdürü Nevzat İnanç'a teşekkür eden sporcu ve antrenörler, il müdürümüz sayın Nevzat İnanç a başarımızı tebrik edip ödüllendirdikleri için teşekkür ederiz dediler.
Başarının her zaman yanındayız diyen il müdürü İnanç Sakaryamızı en iyi şekilde temsil ettikleri için sporcularımızı ve onları yetiştiren antrenörlerimizi tebrik ediyorum,başarının her zaman yanındayız dedi.

 

DİĞER HABERLER
PAZARKÖY EĞİTİM SPOR ŞAMPİYON KUPASI

PAZARKÖY EĞİTİM SPOR ŞAMPİYON KUPASI

12-04-2024 - SPOR

AS AKYAZI'DA DEVAM MI TAMAM'I

AS AKYAZI'DA DEVAM MI TAMAM'I

02-04-2024 - SPOR

Reklamı Geç
Advert