Akyazı Ziraat Odası ve Sakarya Ziraat Odaları Birliği Başkanı Ali Şener Bayraktar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara’da düzenlenen Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Takdim Töreni’ne katıldı. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen törende, 30 yıl Genel Kurul Delegesi olarak görev yapan Bayraktar’a Hizmet Şeref Belgesi ve plaketi takdim edildi.
TOBB Genel Merkezi’nde düzenlenen törende belgeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden alan Bayraktar, yaptığı açıklamada duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “30 yıl Genel Kurul Delegesi olarak layık görüldüğüm Hizmet Şeref Belgesi’nin Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından takdim edilmesinden büyük onur duydum” ifadelerini kullandı.
Bayraktar ayrıca, törene katılarak kendilerini onurlandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve Hizmet Şeref Belgesi ile plaketi kendisine layık gören M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti.















