BAŞKAN NAİM YOLCU TEŞEKKÜR MESAJI

TÜM HABERLER - 31-05-2023 19:58

BAŞKAN NAİM YOLCU TEŞEKKÜR MESAJI

Basın Açıklaması

Kıymetli Akyazı Hemşehrilerim.
14 ve 28 Mayıs tarihlerinde, iki turlu yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimini ikinci turda %52.18 oy oranı ile kazanarak yeniden 13'üncü Cumhurbaşkanımız olarak seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı kutluyor, çıkmış olduğu bu kutlu davada her daim Büyük Birlik Partisi olarak yanında olacağımıza söz veriyoruz..

Sevgili Akyazı'lı hemşehrilerim..Çok zorlu süreçlerden geçerek kurulan Cumhur İttifakının ortakları olarak 4 ilçe başkanı toplandık ve Oyumuzu daha ne kadar yukarılara taşırızın hesabını yaptık..
14 Mayıs seçimlerinde ilçe bazında %78 oy oranı ile marmara  birincisi olan Akyazı'mızı, ikinci tur seçimleri sonucunda %82 gibi bir oranla bir üst seviyeye yükselttik..

Bu oranın yükselmesinde en büyük etken hiç kuşkusuz ortak çalışma ve birlikte karar alma neticesinde olmuştur..

Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı olarak, Akyazı'lı hemşehrilerime ve özellikle bizlere yoğun desteklerini esirgemeyen çok kıymetli muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim..

Ülkemizin bundan sonra gerek ekonomik gerekse stratejik olarak önü açıktır..

Mevlâ her daim aziz milletimizin ve kadim devletimizin yâr ve yardımcısı olsun..

28 Mayıs gecesi ittifak ortakları olan İlçe Başkanları ile birlikte aldığımız karar neticesinde,Seçim zaferini kutlayacağımız  meydanın son anda Tek taraflı olarak iptal edilmesi, akabinde Ak Parti İlçe binası balkonundan konuşma yapılarak kutlanması biz diğer ilçe başkanlarını üzmüştür..

Beklerdik ki; Sıkıntılı ve stresli bir seçim dönemini nasıl birlikte omuzlayarak zafere ulaştıysak, bu zafer gecesinide yine birlikte kutlayarak Cumhur İttifakı birlikteliğini ve dostluğunu dosta düşmana gösterelim..

Maalesef bu olmadı olamadı...

Belediye Başkanımız Sayın Bilal Soykan bey, fazla heyecan yapmış olacak ki, biz 4 ilçe başkanlarının aldığı ortak kutlama mekânını yetersiz bularak balkon konuşması düzenledi..

Sayın Başkanın siyasi hedefleri olabilir, kendini ön plana çıkarma hevesleride olabilir lâkin; Cumhur İttifakı bileşenleri olarak bizler kendi nefsani duygularımızı bir kenara iterek, Devletimizin bekası için verilen bu kritik mücadeleye odaklandık...

İsterdik ki; Tıpkı Ankara'da Cumhurbaşkanlığı külliyesinden verilen o Liderler fotoğrafı gibi bir fotoğrafta biz verelim.. Maalesef olmadı...

Bundan sonraki İttifak çalışmalarında yaşanan bu talihsizliğin tekrarlanmayacağını umud eder, siz sevgili hemşehrilerime en kalbi duygularımla selamlarımı iletirim...

Naim Yolcu 
Büyük Birlik Partisi Akyazı İlçe Başkanı

DİĞER HABERLER
MUHTARLAR KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

MUHTARLAR KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

23-04-2024 - TÜM HABERLER

AKYAZI’DA 23 NİSAN BAYRAMI KUTLANIYOR

AKYAZI’DA 23 NİSAN BAYRAMI KUTLANIYOR

22-04-2024 - TÜM HABERLER

Reklamı Geç
Advert.