ALEMDAR'A MUHTEŞEM KARSILAMA

BÜYÜKŞEHİR - 19-01-2024 23:51

ALEMDAR'A MUHTEŞEM KARSILAMA

Yusuf Alemdar coşkuyla karşılandı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yusuf Alemdar için İl Başkanlığı'nda karşılama programı yapıldı.

 
Coşkuyla karşılanan Alemdar; "Biz ilk günkü heyecanla Türkiye deki hizmet belediyeciliğinin sözünü veriyorum" dedi.
 
Dün Ankara'da düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı'nda Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Yusuf Alemdar için bu akşam AK Parti İl Başkanlığı'nda karşılama töreni düzenlendi.
 
Yusuf Alemdar, partililer tarafından coşkuyla karşılandı.
 
Karşılama programına  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Çiğdem Erdoğan, Ali İnci, Murat Kaya, Ertuğrul Kocacık, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, ilçe belediye başkanları, 22-23. dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, büyükşehir adayları Rıdvan Duran, Rüstem Keleş, ve partililer katıldı.
 
SAKARYA CUMHUR İTTİFAKINA EN BÜYÜK DESTEĞİ VERECEK
 
Programda ilk konuşmayı yapan AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, yarın itibari ile seçim startını vereceklerini söyledi. Tever; "
 
AK parti öyle bir program yapar ki hazırlıklarımız son sürat başladı. Sakarya'da öyle bir çalışma yapacağız ki Sakarya Cumhur İttifakına en büyük desteği verecektir. Biz hizmet üretmek için çalışıyoruz. Kimileri gibi algı siyaseti yapmıyoruz. Samimiyet ile çalıştığımız için rabbim bizim yanımızda. Cumhur İttifakı ile çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Teşkilatlarımız olmasaydı biz bugün buralarda olamazdık. Bir teşekkürü de  Ekrem başkanımıza yapmak istiyorum. Başkanımız gönüllerde taht kurmuştur ve hizmet etmiştir. İlçe belediye adaylarımız da yakında açıklanacak. 17-0 yapacağız. Tüm teşkilatlarımız la seçime kadar çalışacağız"dedi.
 
REKOR OY
 
MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş ise seçimleri kazanmanın yeterli olmayacağını rekor oy almayı hedeflediklerini ifade etti. Alkaş; "Gece demeden gündüz demeden çalıştık ve süreçleri geçtik. Şimdi daha fazla çalışacağız. Türkiye Cumhuriyeti ateş çemberindeyken bizler hesap yapamazdık, bakanlık hesabı yapmadık. 'Önce Türk milleti' dedik Cumhur ittifakına destek verdik. Biz karşımızdaki yapıdan 'bir şey olmaz' dedik ve haklı çıktık. Pazarlıkları ortaya çıktı. Bizde böyle bir şey yok. Bizde millet için çalışma var. Seçimleri kazanmak yetmez. Sakarya'dan rekor oy almaktır"dedi.
 
HER ALANDA ÇALIŞACAĞIZ
 
Yusuf Alemdar ise ilk günkü heyecanla Türkiye'deki hizmet belediyeciliğinin sözünü verdi. Alemdar, şunları söyledi; "
 
Ben bu çoşkuyu gördükçe seçim bitti diyorum ama biz durmadan, yorulmadan çalışacağız. Biz ilk günkü heyecanla Türkiye'deki hizmet belediyeciliğinin sözünü veriyorum. İnşallah bunu sürdüreceğiz. Yıllarca teşkilatlarda çalıştım. Tüm mazlumların umudu genel başkanımız başta olmak üzere, bize güvenen herkese teşekkür ederim. Aziz Duran başkanımıza fatiha okuyalım. Bu şehir için çok büyük hizmetleri oldu. Zeki Toçoğluna teşekkür ediyorum. 5 yıl bu şehre hizmet eden Ekrem Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizde kaybeden yok bayrak yarışı var. Biz gidenlerin kötü olduğu için gelenlerin iyi olduğu için değil Allah'ın nasibi ile değişiyoruz. Gece gündüz çalışacağız. Her alanda çalışacağız ve inşallah 31 Martta en yüksek oyu hediye edeceğiz. Ben herkese teşekkür ediyorum. Kendimi size, sizi Allah a emanet ediyorum"dedi.

https://www.facebook.com/reel/853318553210561

DİĞER HABERLER
BÜYÜKŞEHİR’DEN AÇIKLAMA

BÜYÜKŞEHİR’DEN AÇIKLAMA

03-05-2024 - BÜYÜKŞEHİR

ALEMDAR HİZMET YERİNE SELAM GÖNDERMİŞ

ALEMDAR HİZMET YERİNE SELAM GÖNDERMİŞ

01-05-2024 - BÜYÜKŞEHİR

Reklamı Geç
Advert