Yeniden Refah Partisi Akyazı Belediye Başkan Adayı Hasan Akcan, belediye başkanlığı döneminde hakkındaki iddialarla ilgili suskunluğunu bozdu.
2014-2019 döneminde Akyazı Belediye Başkanlığı yapan ve 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde Yeniden Refah Partisi'nden belediye başkan adayı olan Hasan Akcan, başkanlık dönemine ilişkin hakkında yapılan iddialara ilişkin sessizliğini bozdu.
Daha önce mevcut belediye yönetimini geçmiş dönem ile ilgili karalama, iftira ve fitneler üzerinden algı yapmakla suçlayan Akcan, hakkındaki iftiralarla ilgili sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı.
Belediye Başkanlığı döneminde ve sonrasında şahsına yönelik olarak ortaya atılan iftiralara bilhassa en çok merak edilen konulardan biri olan Akyazı Belediyesi'ni '125 milyon - 140 milyon borçlu bıraktık' gibi yalanlara bu zamana kadar hiç cevap vermediğini söyleyen Hasan Akcan;
"Her daim en iyisine layık çok kıymetli Akyazılı hemşehrilerim. Belediye Başkanlığım döneminde ve sonrasında şahsıma yönelik olarak ortaya atılan iftiralara bilhassa en çok merak edilen konulardan biri olan Akyazı Belediyesi'ni 125 milyon - 140 milyon borçlu bıraktık gibi yalanlara bu zamana kadar hiç cevap vermedim. Vakit o vakittir ki sizlere doğru gibi anlatılan yanlışları bir bir açıklayacağım. Sizlerde hakkımızda öğrenmek istediklerinizi , yeni fikirlerinizi, eleştirilerinizi, yorum kısmına yazabilir ya da özelden iletebilirsiniz. Yüz yüze görüşmek isteyen hemşehrilerimizi ofisimizde ağırlamak isteriz. Bütün soru işaretlerini beraber kaldıralım. Bu yolda el ele hep birlikte yürüyelim. Yeniden Refah ile kaldığımız yerden hizmetlere devam edelim" dedi.
Bu Habere Yorum Yapın
















Denetçi
Son gün 29 mart 2019 cuma günü saat 16:00 da vakıflar bankasından kredi olarak hamiline olarak çekilip cebe atılan 680.000.tl. için bakanlık müfettişlerine verdiğin ifadeden anlatmaya başlayabilirsin...veya bu olaydan önce 5 defa yine vakıfbank tan çekilen ve cebe atılan toplamda 4 milyon olan açığı anlatabilirsin...2017 yılına kadar borcu olmayan akbeldenin çeşitli rant oyunları ile bilerek nasıl 20 milyon borçlandırıldıgını anlatabilirsin.. 3 yıl önce