AKYAZI BELEDİYESİ
Giriş Tarihi : 18-12-2023 14:17   Güncelleme : 19-12-2023 14:40

SOYKAN ASFALTSIZ YER BIRAKMADI Akyazı'da çukur çamur sorunu kalmadı 

SOYKAN ASFALTSIZ YER BIRAKMADI                                                                                                                          Akyazı'da çukur çamur sorunu kalmadı 

SOYKAN ASFALTSIZ YER BIRAKMADI

Akyazıda çukur çamur sorunu kalmadı 

Gökçeler Mahallesi’nde işlem tamam

Gökçeler Mahallesi’nde Akyazı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen asfalt çalışmaları tamamlandı ve mahallenin yolları yenilendi.

Akyazı Belediyesi tarafından ilçede sürdürülen asfalt çalışmaları yılın son günlerinde de aralıksız olarak devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak Gökçeler Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarını tamamladı ve mahallenin yollarını yeni görünümüne kavuşturdu.

2023 yılı asfalt programı dahilinde çalışmalarını sürdüren ekipler bugüne kadar; Düzyazı, Küçücek, Osmanbey, Seyfeler, Topağaç, Altındere Gündoğan, Yuvalak, Altındere Osmanağa, Salihiye, Batakköy, Altındere Cumhuriyet, Gazi Süleymanpaşa, Yeni Mahalle, İnönü ve Yunus Emre Mahallelerinde asfalt serimi gerçekleştirdi.

AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem ve ilçe yöneticileri ile birlikte Gökçeler Mahallesi’ni ziyaret eden Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Akyazı için birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Gökçeler Mahallesi’nin yollarının baştan sona yenilendiğini belirten Soykan, “ Tüm mahallelerimizdeki ihtiyaçları biliyor ve imkanlarımız dahilinde her birinin çözümü için çalışıyoruz. Gökçeler Mahallemizin uzun süredir beklediği asfalt çalışmasını arkadaşlarımızın özverili çalışmaları ile tamamladık. Hayırlı olsun” dedi.

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI